Beatrice Egli: Hvad hun stadig skylder sin elskede mormor i dag

Der er ting, som man er taknemmelig for hele livet. Især når det kommer fra ens elskede mormor. Sådan har Beatrice Egli det også, for hendes mormor Margrit reddede hende fra noget, der virkelig kunne have skadet hendes karriere…

Beatrice Egli og hendes mormor Margrit havde et tæt forhold. Sidste sommer gik Margrit bort – en svær tid for Beatrice. Til “Schlagerstrandparty” får Beatrice endda tårer i øjnene på scenen ved siden af Florian Silbereisen. Det er virkelig trist, når så elskede mennesker forsvinder ud af livet. Men Beatrice sidder tilbage med minderne om deres tid sammen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)


Særligt ét minde er blevet hos Beatrice: Da hun stadig var en fræk schweizisk teenager, tog hendes bedstemor hende og hendes brødre Karl, Lukas og Marcel til side, fortæller Beatrice i et interview med “NEUE POST”. Margrit gav dem hver en cigaret og fik dem til at tænde den. Men det hele havde intet med nydelse at gøre. Bedstemor Margrit røg selv i mange år og vidste præcis, hvor svært det kan være at komme væk fra afhængighed. Derfor ville hun forhindre sine børnebørn i at begynde at ryge. Oplevelsen var alt andet end behagelig for Beatrice og hendes brødre. Men det var en smart metode fra deres mormor til at advare dem mod nikotinafhængighed. Og metoden var en succes. Ingen af dem har nogensinde rørt en cigaret siden. Rygning kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Især for sangere. Uden sin bedstemor var Beatrice måske blevet en ryger, hvem ved….

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse