Beatrice Egli: Hun taler om sit ønske om at få børn!

Arkivfoto

Når det kommer til karriere, klarer Beatrice Egli det glimrende. Schlagerstjernen er netop blevet set i den schweiziske version af “Sing meinen Song”. Showet handler ikke kun om musik, men også om ærlige historier fra livet. Grund nok til, at Beatrice på 32-år pakker ud om sit uopfyldte ønske om at få børn!

Den sjette episode af showet “Sing meinen Song” var igen følelsesladet. Denne gang var fokus på den schweiziske sanger Jael Malli. Den 41-årige fik sit første barn for et par år siden. Det er netop dette emne, der er et spændende samtaleemne for Beatrice Egli.

“For mig var det simpelthen imponerende at se, hvordan Jael er vokset som mor,” citerede “Schweizer Illustrierte” Beatrice Eglis-udtalelse fra showet. Beatrice siges at have været særlig imponeret over det faktum, at Jael talte åbent og ærligt om moderskabsproblemerne.

Beatrice Egli: Ønsket om børn

Emnet om børn gør Beatrice Egli selvsikker for sin egen fremtid: ”Hvordan det vil være for mig, vil blive tydeligt på et eller andet tidspunkt. Jeg stoler på livet der. (…) På et eller andet tidspunkt vil lykken komme til mig.” En mulig adoption er også en mulighed for den schweiziske kvinde, siger artiklen, der henviser til showet: “Jeg udelukker ikke noget i mit liv.”

Men Beatrice kan i øjeblikket øve sig meget som mor: Hendes to nevøer og en niece gør hende simpelthen lykkelig: “Jeg elsker den lykke, jeg har som tante.”

Hvor sødt! De tre børn skal være meget stolte af deres seje tante!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse