Beatrice Egli: Hun tager et bad med DENNE mand!

Foto: universal-music.de / Ben Wolf

Det er almindeligt kendt, at den smukke schweiziske Beatrice Egli i øjeblikket er single. Men selvom hun stadig ikke har fundet den rigtige mand til sig selv i en alder af 32 år, betyder det ikke, at hun er helt alene. I det schweiziske talkshow “Gredig direkt” har hun nu afsløret en meget intim hemmelighed: Hun kan lide at tage et brusebad med en mand …

Vand er til vask, fi-di-fi-di-ralalala. Sanger Beatrice Egli synes det også, men hun foretrækker meget at komme i bad med selskab. Hendes yndling er sangeren Ed Sheeran! Undskyld mig?! Ja – Beatrice hører musikken virkelig højt i badeværelset og foretrækker at udføre Ed Sheerans sang “Shape of you”, forklarede hun i det schweiziske talkshow. Og yderligere: “Det lyder ret sexet, når jeg synger det i brusebadet!”.

Hun behøver ikke bevise for nogen, at hun er en stor sangerinde. Fordi Beatrice i øjeblikket er en af ​​de hotteste schlager-sangerinder i Tyskland af en grund. Men selvom alt virker fantastisk professionelt, har skønheden fra bjergene stadig ikke fundet den store kærlighed privat.

Beatrice Egli er glad selv uden mand!

Beatrice sidste forhold brød sammen sidste år. Men søgningen efter den virkelige Mr. Right er blevet vanskeliggjort for hende i de sidste par måneder, især på grund af Coronaen.

Hun sagde engang i et interview til dpa: “På grund af Coronaen er det ikke let for mange mennesker at lære nogen at kende, så jeg kan ikke rapportere om noget nyt.”

Men du kan også se på Beatrice, at hun ser ud til at klare sig uden mand. Hun sagde, vær glad, som det er, og at hun i øjeblikket er forelsket i livet! Hvilken rolig og sympatisk vurdering, det vil bestemt fungere meget snart med kærlighed!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse