Beatrice Egli: Hun springer ud som en fangirl!

Foto: universal-music.de / Ben Wolf

Beatrice Egli er en superstjerne! Men stjerner roser også andre stjerner! Er det tilfældet med den Andrea Berg, Helene Fischer eller Howard Carpendale? Nej! Hendes hjerte banker for et ægte ikon af “den nye tyske bølge”!

Hvis du ser på Beatrice Eglis nye single “Bunt”, kan du se en ting: Hun er en fan af 1980’erne! En rejse gennem tiden til en anden æra med musik. Var den schweiziske kvinde særlig inspireret af DENNE kunstner?

Vi taler om Nena – og vi kender alle hendes klassiske “99 Luftballons”, som stadig spilles i ethvert diskotek i dag. Og Beatrice Egli fejrer også virkelig Nenas musik. På “Promiflash” sprang blondinen ud som en stor Nena-fan! Frem for alt værdsætter hun NDW-stjernens selvtillid: “Vi mødtes også en gang. Hun er en rigtig cool dame,” siger vores Beatrice.

Beatrice Egli: Kopieret fra Nena?

Musikalsk har den schweiziske kvinde og hendes team også lært meget af Nena: ”Mit team er ivrig efter at eksperimentere selv, og de udfordrer mig. Du kan kun forblive succesrig, hvis du har et team, der bringer dig frem” forklarer hun i et interview. Og vores Beatrice er altid succesrig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse