Beatrice Egli: Hun lider så meget af had og fjendtlighed

Foto: Universal Music / Ben Wolf

Selv Schlager-prinsessen slås med misundelige mennesker. Ofte er det ikke så let. Hun er stråle-dronningen – og hun mister kun sjældent sit brede smil. Men selv Beatrice kan komme i dårligt humør, især når hun læser fjendtlighed over for sig selv på Internettet.

”Der er mennesker, der henvender sig til dig med fordomme og uden respekt,” siger Egli. “Jeg er en, der hellere griner end græder, og der er mennesker, der fordømmer det og siger: ‘Ingen kan tage det på den måde, du griner.'” På bestemte øjeblikke lider sangeren også af alt hadet på nettet.

Beatrice Egli: “Sådanne angreb perler bare af mig, jeg prøver at forstå, at den anden person bare er i dårligt humør. Men det er ikke altid let for mig, det er en udfordring,” indrømmer den tidligere DSDS-vinder fra 2013.

”Nogle angreb perler ikke bare af mig. Og jeg tænker ved mig selv: ‘Jeg har ikke gjort dig noget.’ Men jeg prøver stadig at være åben og venlig. ” Den bedste måde mod mobning!

Beatrice Egli: “Jeg lytter også nogle gange til AC/DC!”

Beatrice selv tager derefter tilflugt i musikken. “Det hjælper, når du kommer til hvile, og også når du vil føle dig positiv.” Egli var især glad for et band: “Når jeg vil give afløb på min aggression, lytter jeg også til AC/DC.” Og efter de dejlige ord fra hendes rigtige fans kan Egli skinne igen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse