Beatrice Egli: Hot bikini foto dukkede op!

Foto: Universal Music / : Ben Wolf

Beatrice Egli er ikke en kvinde, der skjuler sine former. Men hun viser sig ikke mfor alle i en sexet bikini! I anledning af bikiniens 75-årsdag lavede Schlager-sangerinden nu en undtagelse – og hun kan ses!

Beatrice Egli er aldrig blevet set sådan før! Den “farverige” sangerinde overraskede sine fans og næsten 400.000 følgere på Instagram med et sexet bikinifoto. Men Beatrice tillod ikke bare denne intime indsigt. Hun valgte dette til sit usædvanlige øjebliksbillede i anledning af bikiniens 75-årsdag – og at kæmpe for bevarelse og udvidelse af kvinders rettigheder i samme ånd.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Billede med en vigtig besked

”Hvor rart at se, hvor langt vi er kommet med kvinders rettigheder, lighed og bemyndigelse. I min historie fortalte jeg dig tidligere, at jeg virkelig blev chokeret, da jeg læste, at den første bikini stadig blev betragtet som en skandale for 75 år siden i dag. Så i dag er der et bikinibillede af mig, der skal være et eksempel for alle os kvinder!”, Argumenterede den smukke schweiziske kvinde i sit usædvanligt afslørende billede.

Derefter opfordrede Beatrice sine fans og tilhængere til at fortsætte med at kæmpe og stå op for flere kvinders rettigheder: ”I dag skal vi fejre, hvor langt vi er kommet. Men lad os også samle de punkter, hvor der stadig skal gøres noget. Hvad synes du, hvor er der stadig mangel på lighed? Hvor er kvinder stadig dårligt stillede? Jeg er nysgerrig, om du overhovedet har gjort dine egne oplevelser på dette område.”

Fans er  gået amok – og hendes tilhængere holdt sig ikke tilbage med deres kommentarer! “Du er en absolut rollemodel med din holdning”, “Beatrice din bikini chokerer ingen, tværtimod” eller “Sådan et smukt billede og gode ord fra dig” er nogle af de mange kommentarer.

Uanset om det er i bikini, på scenen eller privat: Beatrice Egli inspirerer simpelthen sine fans til enhver tid!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER