Beatrice Egli: Hot bikini foto dukkede op

Beatrice Egli virker gladere end nogensinde i øjeblikket – og det mærker hendes mange fans også. Selvtvivlens dage er forbi, og nu viser den schweiziske skuespillerinde sig endda i bikini. Og der er noget at være stolt af!

Hun finder sig ikke længere i noget som helst

Den 34-årige kvinde har altid måttet høre på nedsættende kommentarer om sin figur. For ti år siden ville Dieter Bohlen have hende til at gå i solarium og tabe sig et par kilo i forbindelse med “Deutschland sucht den Superstar”. Og nu har en kendt sanger-kollega endnu en gang rablet om Beatrice Eglis figur. Hendes svar på det: Et selvbevidst billede i bikini!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Herunder skrev hun på Instagram: “Jeg elsker at tage en hurtig dukkert i søen om aftenen på så varme dage. Det er virkelig et af mine yndlingssteder for magt. Hvor er dine?” Så hun viser ikke kun sine fans, men også alle de negative mennesker, hvad hun mener om sådanne kommentarer: nemlig ingenting! Det er rigtigt!

Hendes fans fejrer så meget suverænitet: “Du ser godt ud”, “smuk kvinde” og “smuk” er blot nogle få af de mange positive tilbagemeldinger.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse