Beatrice Egli – hemmelighed afsløret!

Beatrice Egli vil altid have mere: Selv om hun kan afslutte dette år med titlen som det mest succesfulde schweiziske musiknavn siden DJ Bobo, vil hun gøre det endnu bedre til sidst. Det bliver kejserligt …

På trods af al denne succes har selv Beatrice Egli nogle gange brug for en pause. I et Instagram-opslag sender hun en besked til sine fans og viser en tur i skoven. “Få noget frisk luft, tøm dit hoved,” skriver hun. Beatrice Egli nyder den vinterlige atmosfære, selv om hun har en paraply slået op.

Beatrice Egli handler om en særlig person

Efter sin succesfulde “Volles Risiko”-turné, som fortsætter i april 2024, håber Beatrice Egli, at hendes fans nyder førjulstiden og ikke lader sig stresse af den. Selv har hun først for nylig pakket gaver ind og indset, hvor hurtigt julen nærmer sig.

Men året er ikke slut endnu for Beatrice Egli. Hun arbejder i øjeblikket på et helt nyt musikprojekt og er ved at forberede en sang – til en helt særlig person. Selv om hun ikke taler specifikt om det, er de fleste schlagerfans sikre på, at det er Roland Kaiser, som for længst har glemt sceneskrækken.

Den tyske schlagerkejser fejrer et stort scenejubilæum i 2024. ZDF planlægger et stort show for at markere begivenheden. Beatrice Egli vil være på scenen for at hylde den tyske schlagermusiks grand seigneur.

Begivenheden vil finde sted i Offenburg, et legendarisk sted, hvor den sidste udgave af “Wetten, dass …?” med kultværten Thomas Gottschalk fandt sted. Det vides endnu ikke præcis, hvornår showet vil blive sendt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse