Beatrice Egli har et hemmelige aftenritual

Beatrice Egli stod på scenen til Florian Silbereisens “Schlagerstrandparty” lørdag aften og præsentede sin nye sang “Volles risk”. Inden hun rejste til Gelsenkirchen, skal hun have pakket en bestemt genstand i sin kuffert – en helt speciel bog.

Beatrice Egli: “Jeg skriver ned hver aften, hvad jeg er taknemmelig for”

I “Kölner Treff” afslørede Beatrice Egli, hvordan hun finder fred i slutningen af ​​en lang dag: “Jeg skriver ned hver aften, hvad jeg er taknemmelig for. Jeg har sådanne ‘taknemmelighedsbøger’, og de fylder altid pænt, og der er altid noget at skrive ind.” Den schweiziske kvinde afslørede straks, hvorfor selv dage med lidt begivenhedsrigdom giver noget materiale til hendes bog: “Nogle gange har det ikke noget at gøre med de store ting i livet, men med små ting.” Efter hendes optrædener foran tusindvis af entusiastiske fans er dagbogsoptegnelserne bestemt særligt lette for hende skrive ind.

Beatrice Eglis hotelønske

Men Beatrice Egli hengiver sig ikke kun til sine vaner om aftenen. Hverdagen er også domineret af visse særheder. Hun tjekker for eksempel straks rumtemperaturen efter at være kommet ind på et hotelværelse. “Det skal altid være 23 grader varmt,” forklarede Beatrice til det schweiziske dagblad “BLICK”. Ellers er rummene altid for kolde til hendes smag. I hotelbranchen går den tidligere “DSDS”-vinder endda forud for sit ry. “Mange ved det nu og indstiller allerede temperaturen korrekt,” jokede Beatrice Egli, som muligvis kunne bo på DETTE hotel denne lørdag efter sin optræden med Florian Silbereisen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse