Beatrice Egli har en meget specifik test for at finde ud af, hvem der passer til hende

Foto: universal-music.de / Ben Wolf

32-årige Beatrice Egli er indbegrebet af en stærk kvinde! Med fuld kraft glæder hun sine fans på scenen, og du har næsten en fornemmelse af, at hun ikke engang ved, hvor dårlig et humør er.

Beatrice har allerede gjort det klart, at hun ikke nødvendigvis har brug for en mand til dette. Hun har gennemgået livet alene i 6 år.Adskillelsen fra sin kæreste på det tidspunkt var harmonisk og uden dårligt blod.

Beatrice Egli arbejder hårdt, fejrer sine succeser og nyder også at bruge tid alene. Men hvis muligheden opstår, og en ny mand kommer ind i hendes liv, skal han først bestå en bestemt test.

Sådan tester Beatrice Egli potentielle mænd

Uanset hvor meget man kan lide at være alene – på et tidspunkt vil tiden komme, hvor Schlagerqueen ville være klar igen for en mand i hendes liv. For virkelig at få “Mr. Right ”, er Beatrice kommet op med sin egen metode.

En integreret del heraf er f.eks. Fælles udflugter. Vandreture i bjergene ligger øverst på “to-do-listen”.

Hvordan det?

Beatrice gav dette væk: Hun siger, at hvis en mand ikke bærer hendes rygsæk eller endda går foran hende, så vil denne opførsel bestemt også findes i hverdagen. En mand ved Beatrice Eglis side må også være i stand til at gøre det

Selvfølgelig er Beatrice Eglis hjerte langt fra at blive besejret med en vandretur. Det er vigtigt for Beatrice, at en mand altid kan holde hoved koldt, selv i stressede situationer og ikke lader sig forstyrre.

Hvis du også skal teste denne egenskab grundigt, skal du gå højt! På en ballontur vil Beatrice Egli kontrollere, hvordan manden håndterer stress – dette ville også blive overført til forholdet i det virkelige liv.

Den gode nyhed – hvis du kan score med disse kvaliteter, behøver du ikke nødvendigvis se godt ud fra sangers synspunkt. Det er meget vigtigere for hende, at en mand er der for hende og kan få hende til at grine.

Alle mænd, der altid har ønsket at imponere Beatrice Egli, ved nu, hvordan man bedst kan erobre damens hjerte – vi ønsker dig held og lykke!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse