Beatrice Egli: „Han har knust mit hjerte“


Hjertesorg kan være så grim. Den kedelige følelse i maven, smerten i hjertet. Man er lammet og ude af stand til at styre dagen, på en eller anden måde. En der ved det, er Beatrice Egli. Så livlig og i godt humør, som hun ellers ruller gennem livet, så er det ikke altid sådan. I et interview med magasinet “SuperIllu” afslørede hun nu: “I de fem år, hvor jeg officielt var single, har jeg haft er par forhold, og et var frem for alt en smertefuld adskillelse. Vi havde været sammen i lidt over et halvt år. ”

Adskillelsen kom ikke fra Beatrice, men fra sin ven. “Det passede bare ikke – fra hans side. Kunsten er, ja at få en god overgang fra denne første super-forelskelse og med hverdagen. Jeg kunne gøre det, men han så ingen fælles fremtid, så han brød op med mig. Det gør virkelig ondt. Ja, denne mand brød virkelig mit hjerte.

Hvor trist det end lyder. Så tog det lang tid for Beatrice Egli at komme over smerten. Derfor undgår hun enhver kontakt med sin ex-kæreste. “Nej, det kan jeg ikke. Jeg er ikke vred, men der er stadig for mange følelser. Desværre er smerten stadig til stede. For mig er det bedre, som det er nu. “Hun forklarer,” Når jeg bliver involveret med nogen, giver jeg altid meget. Det er ulempen, når en person pludselig siger farvel til dit liv. Det er meget svært for mig at håndtere dette.

“Jeg har en god følelse …”

Da det næsten er en ironi af skæbnen, så præsentere Beatrice Egli snart RTL-showet “Schlager sucht Liebe”. Beatrice tager det med humor: “Mange siger ja,” Du kan ikke engang komme på linjen! “(Siger Beatrice grinende). Men jeg har en god fornemmelse for mennesker og situationer. ”

Er søgning efter en mand nu lagt på is? Beatrice: “Jeg er åben for alt, hvad livet har i butikken for mig.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse