Beatrice Egli – Hændelse ved koncert gav tårer på scenen

Beatrice Egli er på en stor turné og ved koncerten i Hamborg blev hun overvældet af følelser. Det handler om et tab …

I løbet af aftenen præsenterer Beatrice Egli sin sang “Zwischen den Wolken”. Sangen er dedikeret til hendes bedsteforældre Margrit og Fritz, som døde kort efter hinanden i 2022. Da Beatrice Egli stadig boede i Hamborg, hvor hun gik på teaterskole, kom hendes bedsteforældre ofte på besøg.

Beatrice Egli kommer med en trist tilståelse

“Da jeg skrev og indspillede sangen, kunne jeg endelig sige ordentligt farvel og mærke mine bedsteforældre hos mig igen. Jeg mistede fatningen og græd flere gange i indspilningsstudiet,” fortæller Beatrice Egli i et interview med den schweiziske avis “Blick”.

Beatrice Egli indrømmer åbent under koncerten i Hamborg: “I øjeblikke som disse savner jeg hende.” “Hamburger Abendblatt” rapporterer, at Beatrice græd efter sangen – tydeligvis et ekstremt bevægende øjeblik for hende.

Ikke desto mindre fortsætter Eglida ifølge rapporten med at mestre sin koncert på sin sædvanlige professionelle måde. Hun har trods alt stået på scenen i et stykke tid nu og er i stand til at håndtere sådanne følelsesmæssige situationer med selvtillid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse