Beatrice Egli går nye veje med albumet “Balance” – det her er, hvad hun har planlagt

Beatrice Egli er altid god for en overraskelse. I 2022 udgav hun f.eks. ikke blot en sang med “Volles Risiko”, der bød på helt nye lyde, men hun skiftede også for første gang label. Nu er det blevet rigtig spændende i de sidste par dage: Hendes næste sang er i starthullerne, og et nyt album bliver mere og mere konkret. Beatrice går tydeligvis fuldt ud efter det, som hun nu har afsløret.

Beatrice Egli tør noget nyt

“Neuanfang” (“Ny begyndelse”) – den schweiziske sangerinde har ikke kun valgt dette ord som titel på sin nye single, som udkommer næste fredag (24. februar), men det er også hendes motto i år. Efter næsten ti år hos Universal Music, hvor hun med stor succes næsten udelukkende arbejdede sammen med produceren Joachim Wolf, går Beatrice nu i en anden retning – under et nyt flag hos Sony Music. På de sociale medier gør sangerinden det klart, at hun ønsker at vove noget nyt, men samtidig holde fast i det gennemprøvede.

Ny sang med usædvanlige lyde

Det er præcis, hvad den nye sang synes at afspejle. I lydprøverne kan du høre en usædvanlig beat-tung, poppet lyd – men sangen er også fængende som sædvanlig og forbliver direkte i øret. Noget, der altid har været kendetegnende for Beatrice. Reporter Kevin Drewes erfarede eksklusivt, at producerduoen Achtabahn (Kevin Zaremba og Matthias Kurpiers), som allerede har arbejdet for Sarah Connor og Wincent Weiss, står bag nummeret “Neuanfang”. Efter Eric Philippi, der stod for “Volles Risiko”, satser den schweiziske sangerinde endnu en gang på ung støtte. Men dette er kun begyndelsen.

Beatrice Egli afslører ny albumtitel

I dag (22. februar) lukkede Beatrice Egli katten ud af sækken: Singlen “Neuanfang” vil blive fulgt op af hendes nye album “Balance” inden udgangen af 2023 – det har hun fortalt sine fans eksklusivt via sociale netværk. “…at finde og holde balancen er blevet en stor del af mit liv og især af mit sidste år,” afslører kunstneren dermed og lover sine fans: “Jeg vil give jer alt dette med mit nye album”. For at gøre dette har hun samlet et helt nyt hold omkring sig. Hun afslørede, at “en masse ny musik er blevet skabt med virkelig gode, kreative, gigantiske musikere, komponister og producere”. Vi er nysgerrige – i hvert fald er der tv-premiere på “Neuanfang” i “Giovanni Zarrella Show” på lørdag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse