Beatrice Egli frygter for sin eksistens: Pres for at få succes i schlagerbranchen

Har hun eksistentiel frygt? Hun er en af ​​de få schlagerstjerner, der altid sætter privatlivet i anden række. En person som Beatrice Egli overlader intet – især ikke sin karriere – til tilfældighederne.

Efter sin sejr i DSDS, et format, der ikke tidligere havde produceret en schlagerstjerne af sådanne dimensioner, planlagde hun hun sine næste skridt med stor omhu. Hun forklarede, at det at “slappe af” eller “læne sig tilbage” for at nyde sin voksende succes var umuligt for hende.

Efter at have taget DSDS-sejren tilbage til sit schweiziske hjemland i en ung alder af 24, blev hun altid ledsaget af tvivl og frygt for, at det hele kunne slutte brat. I august besvarede hun et par spørgsmål som en del af en optagelse til podcasten “SchlagerSpass” og overraskede sit publikum og fans med de mere end ærlige svar.

Hun sagde tydeligt, at hun ikke havde nogen illusioner, og hun af denne grund ikke kunne nyde de første tre år af sin karriere. Hvem ville have troet det om Beatrice? Sandsynligvis ingen …

Hun forklarer, at det var som et af tilværelsens smukke og flygtige øjeblikke, som man prøver at fange med magt. Det er svært at nyde det og bare være i nuet. Det er hun heldigvis blevet bedre til.

Med udgivelsen af ​​sit album “Bunt” demonstrerede hun endnu en gang sit format. Hun er en rigtig schlagerstjerne og alt andet end en døgnflue.

Beatrice Egli har bevist det for alle tvivlere og DSDS-kritikere, hun var og er i stand til at skabe sig en “rigtig” karriere. Hun er for længe siden kommet ud af af ​​castingshowets skygge, og hun har uafhængigt produceret hits og bevist sine evner. Hendes store fanskare siger i grunden alt …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse