Beatrice Egli: Frækt interview får hende til at flippe ud

Beatrice Egli viser med sin nye sang “Volles Risiko”, at hun ikke er bange for udfordringer. Det beviste hun også for nylig over for SWR med et interview af en særlig slags, nemlig på en vild rutsjebanetur! Videoklippet, der er optaget i en forlystelsespark, kan ses på YouTube-kanalen “SWR Schlager”.

Beatrice kan godt lide rutsjebaner, men hun indrømmer, at det første dyk stadig går hende på. Hun håber bare, at “maden bliver der!” Et interview midt i al adrenalinen? Det er virkelig ikke hverdagskost. Da hun og Tim Peters faktisk sidder i rutsjebanen, overøser han Beatrice med spørgsmål.

Beatrice ville elske at blive reddet af Florian Silbereisen.

Men hvad ville der ske, hvis vognen pludselig sad fast på vej op? Så ville Beatrice lade sig redde af en helikopter. Forresten, den redningspilot, hun drømmer om? Florian Silbereisen! Interviewet tager en dramatisk drejning, da rutsjebanen kører ned, og Beatrice begynder at skrige.

Men hun forbliver stærk. Sammen med Tim Peters formår hun endda at synge et par linjer af sit hit “Balance”. Beatrice forbliver modig på trods af den høje hastighed, og hun beviser sin styrke ved at kende den rigtige højde på Matterhorn, hvilket imponerer Tim Peters meget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SWR Schlager (@swrschlager)

Dette er de øjeblikke, hvor Beatrice flipper mest ud

Interviewet fortsætter med spændende enten-eller-spørgsmål. Hvem skulle have troet, at hun bedre kan lide aftensmad end morgenmad? På trods af al den zigzaggende turbulens fortsætter det. Hendes nye album “Balance” bliver fremhævet, som hun ser som en positiv ny begyndelse. Hun kender endda navnet på Helene Fischers lille datter, men snubler, da hun bliver spurgt om den kroatiske valuta.

Interviewet bliver gentagne gange afbrudt af råb, og den kønne Beatrice kan ikke rigtig koncentrere sig. Men da hun bliver spurgt, hvornår hun flipper mest ud, svarer hun med det samme: “Når jeg er sulten.” Og hun kan ikke fordrage uretfærdighed. Til sidst giver hun endda Tim Peters et lille kys.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse