Beatrice Egli: Fortryder hun denne handling?

Beatrice Egli ved SchlagerOlymp 2018

Beatrice Egli har allerede mestret mange udfordringer i sit liv: DSDS-sejr i 2013, stigningen til Schlager-Olymp og moderationen af ​​nogle tv-udsendelser ved siden af ​​Florian Silbereisen. Nu tør schweizeren påtage sig en ny opgave, der helt sikkert vil skubbe til hendes grænser.

Beatrice Egli ønsker at bestige Matterhorn om cirka to måneder. Med næsten 5.000 meter er det det højeste bjerg i Schweiz. Sammen med “Schweiz-Tourismus” præsenterer Egli projektet “100% Women Peak Challenge”. Målet med dette initiativ er at bringe kvinder til alle 4.000 meter topmøder i Schweiz i år. Der er 48 af dem.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Beatrice Egli: Angstskrig?

Der er stadig meget tid tilbage – men Beatrice er nødt til at forberede sig på denne enorme opgave. Hvor kan hun gøre det bedst? Ved foden af ​​Matterhorn, selvfølgelig. Beatrice tog sine fans med sig på Instagram til denne forfærdelige forberedelse. ”Baggrunden siger for alt. (…) Jeg skreg. Hvorfor? Af frygt? For glæde? Hvem ved?”

Beatrice Egli: “Det kan jeg ikke gøre”

I sin Instagram-historie poserer Beatrice i bjergbestigningstøj mellem klipper. I bunden af ​​dalen snakker Beatrice Egli om Matterhorn: ”Jeg ser meget behageligt på det. Jeg er begejstret for det. Det er en dejlig følelse at vide: ‘Wow, jeg går derop’. Min træning var rigtig sjov – men også et øjeblik, hvor jeg tænkte: ‘Ingen venner, jeg kan ikke gøre det, jeg kan ikke gøre det’.”

Ja, kære Beatrice, det kan du gøre! Vi holder fingrene krydsede for dig.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER