Beatrice Egli forbereder sig på en lang pause

Foto: Universal-music.de

Trykkende stemning. Optimisten Beatrice Egli slår usædvanlige toner. Den tidligere DSDS-vinder fra Schweiz beskriver hendes deprimerede humør, for hun er kendt for sit gode humør. “Le Li La (lev, elsker, griner)”, og for Beatrice Egli var dette hit også noget af et livsmotto. Der er næppe et pressefoto, som sangeren ikke griner optimistisk til kameraet.

Nu laver den munter Beatrice imidlertid usædvanligt alvorlige toner. I en Instagram-historie afgav hun en følelsesladet erklæring til sine fans.

”Jeg er nu også tilfreds. Jeg vil helst ikke kende denne følelse længere” siger Beatrice Egli, for hvem der ikke gør noget, er corona mere en straf. Fordi vi kun kender sangeren som en energisk powerkvinde.

Det bliver aldrig det samme igen

I den korte video snakker Beatrice Egli også åbent om sine bekymringer: ”Mange går nu på arbejde igen. Trin for trin går det tilbage til det normale – selvom det aldrig vil være som det var. Vi musikere og sangere bliver nødt til at vente længe, ​​før vi kan forfølge vores store lidenskab. ”

Den populære sanger ser sort efter optrædener i koncertsale foran et levende publikum, hun forbereder sig på en lang pause.

Stilhed som i en spøgelsesby

I går var Beatrice Egli i lufthavnen efter mange ugers isolering. Alene, stilhed som i en spøgelsesby. Hun beskrev sit deprimerede humør til sine fans på Facebook:

”I dag er jeg tilbage i lufthavnen for første gang i mange uger. Det er en meget mærkelig følelse, alt er tomt, og der er en stilhed som i en spøgelsesby. Temmelig deprimerende stemning. Har du nogensinde oplevet noget lignende andre steder? ”

Vi ønsker Beatrice Egli og alle kunstnere at de kan spille foran deres fans igen ved store koncerter, folkefestivaler og open air events.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse