Beatrice Egli: Fantastisk krop uden sport?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Beatrice Egli gør altid en fin figur på scenen – og ikke kun vokalt. For at få succes skal du også være fysisk fit. Accepterer den smukke schweiziske kvinde endda disse bestræbelser?

I december forårsagede disse billeder en masse omtale: Beatrice Egli stillede på forsiden af ​​den østrigske “Kronen Zeitung”. Smukt tøj, slående smykker og en kavalergang der gjorde nogle kvinder jaloux

Nu vil fans helt sikkert spørge: Hvad gør Beatrice for at få denne krop? Er det kosten? Eller er det bare generne? Nej, opskriften på succes er et velprøvet middel.

Beatrice Egli: Hun træner så ofte

Eglis Manager afslørede for nylig til onlineportalen “Nau.ch”, at Beatrice træner op til tre gange om ugen. Det skulle være en hård træning, citeres han for at sige. Især i Corona-tider, hvor du er mindre tilbøjelige til at være på farten, kan du fjerne den ene eller den anden fedtpude.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Beatrice Egli: Ærlig tilståelse

Hun afslørede for nylig i talkshowet “Samschtig-Jass”, at det sidste år har sat sit præg på den schweiziske kvinde. Den 32-årige havde ikke kun mere tid til venner – hun var også i stand til at prøve ting oftere i køkkenet: “Jeg fandt al mad god. (…) Jeg er helt sund. Alle, der savner mig, får lidt mere fra mig fra nytår.” En ærlig tilståelse, der beviser, hvor jordnær blondinen er blevet.

Heldigvis ved Beatrice, hvordan hun skal erklære de ekstra kilo krig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse