Beatrice Egli: Er powerkvinden ved at nå sine grænser?

Foto: Universal-musik.de / Christoph Köstlin

Beatrice Egli er en af ​​de største stjerner i schlagerverdenen. Efter hendes DSDS-sejr i 2013 ville få have troet, at hun fik en så god start. Tv-projekter, nye udgivelser og reklamepartnerskaber. Bliver det ikke alt for meget for hende?

“Alles was du brauchst” – det er navnet på Beatrice Eglis nye album som indeholder 16 nye sange. Udgivelsen er den 27. august. Fans kan markere denne dato med fed og fed skrift i deres kalender.

Ud over standard-cd’en vil der også være en Limited deluxe-udgave med en dobbelt-cd. Ud over albummet indeholder den anden cd tolv Partymixes. Der er også en Limited Fanbox med deluxe dobbelt-cd, en drikkeflaske af høj kvalitet i aluminium, en Matterhorn fan-mosaikplakat og et eksklusivt fotoprint. Vildt!

Og ikke kun det: I fredags, blev hendes nye single  udgivet, som også har titlen “Alles was du brauchst”. En moderne schlagersang, der helt sikkert har det, der kræves for at storme hitlisterne. Den blonde skriver på Instagram: ”Hvilken spændende dag! Og hvem kan synge med? ”

Beatrice Egli: Erobrer hun ikke bare Matterhorn?

Vi kan fortælle, at Beatrice Egli har meget i tankerne lige nu. Hun ved, at hun i en alder af 33 stadig er i stand til at gøre store fremskridt i sin karriere. Ikke kun musik er egnet til dette – hun tiltrækker også opmærksomhed med andre aktiviteter. I denne måned vil hun bestige Matterhorn. Med 4478 meter er det et af de højeste bjerge i Schweiz. Hun træner allerede hårdt og vil klare denne udfordring med glans.

Men der er en stor risiko for, at denne arbejdsbyrde kan være overvældende. Tilsyneladende formår Beatrice Egli at få mest muligt ud af sine stressfrie øjeblikke. Hendes egne fire vægge giver hende mulighed for at slukke. Som en del af en videokampagne viste Beatrice noget af sit hjem. “Mit hjem, hvor jeg kan falde ned og være helt for mig selv,” siger Beatrice om sin to-værelses lejlighed. Hendes egne fire vægge kan give en masse energi – og det er præcis, hvad hun har brug for til den stressende tid, der ligger foran.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse