Beatrice Egli er hjemløs

Foto: Universal-music.de

Schlagerstjernen Beatrice Egli har ikke sin egen lejlighed. Det tilstod hun i et talkshow. Hun bor i øjeblikket i kufferter, ifølge schweizeren.

Schlager-solstrålen Beatrice Egli har været konstant optaget siden hun vendte tilbage fra sin australske rejse. Vinderen af Schlagerplanet-prisen som “Liebling des Jahres” udgav sit nye album “Natürlich!” i juni og har siden været på turné gennem tv-shows og stadions over der halvdelen af Europa. Hendes hjem er hos sine forældre i Pfäffikon, Schweiz. Men Beatrice Egli ejer ikke en lejlighed selv. I NDR talkshowet “Tietjen og Bommes” fortalte Beatrice Egli: “Jeg er virkelig meget sjældent hjemme, så jeg har bare ingen lejlighed. Så jeg lever ud af kufferten og derfor er der nogle flere af dem med mig. ”

Beatrice Egli har stadig et skab i Pfäffikon

For Beatrice er et liv uden et hjem ikke en byrde, men ægte frihed: “Jeg synes det er fantastisk, jeg er fri! Og jeg tror også, at besiddelse nogle gange er noget, der fastlåser dig. Og jeg ejer ikke noget lige nu, og det har jeg det meget sjovt med. (…) Alt solgt, givet væk. Mine venner er glade for det, som alle nu er på plads.”

Der burde være folk der stadig har en kuffert i Berlin, Beatrice Egli har dog et skab i Pfäffikon: “Jeg har stadig et skab hjemme hvor jeg kan skifte, så når kufferne er fyldt med snavsetøj, kan jeg hurtigt genopfylde dem.” Hun har stadig et opbevaringsrum. Skab og opbevaringsrum er dog alt, hvad hun ejer.

Hjemløse og fri

Hendes hjem vil altid være hos sin familie, ifølge Beatrice Egli, men hun ved ikke præcis, hvor hun vil bo i fremtiden. “Alt er muligt lige nu. Vil det være nord, vil det være syd? Jeg ved det ikke, “sagde Beatrice. Ostfriesland kan friste mig, men også Berlin-Kreuzberg eller Hamburg.

På SchlagerPlanet og her på Tyskschlager er vi sikker på, at Beatrice Egli med sin positive holdning helt sikkert vil finde det sted, der passer til hende, og hvor hun føler sig helt komfortabel – når hun er hjemme.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse