Beatrice Egli: Endelig har hun klaret det

Foto: Christoph Köstlin

Beatrice Egli har endelig udført sit projekt i praksis: Hun besteg faktisk Matterhorn. “100% Women Peak Challenge” – For i år havde Beatrice Egli (33) sat sig et højt mål – mere præcist et mål på 4.478 meter: Hun vil bestige Matterhorn. Hun har kæmpet sig igennem en hård uddannelsesplan i flere måneder.

Bjergbestigningen fandt sted som en del af initiativet “100% Women Peak Challenge”. Målet i år er at få kvinder til at bestige alle 48 fire tusinde meter toppe i Schweiz. Og Beatrice var en af ​​kvinderne. Hun har holdt sine Instagram-fans opdaterede siden dag ét og deler sine trænings succeser, tvivl og frygt. Men nu har hun faktisk klaret det. “Jeg kan ikke fortælle dig, hvor glad jeg er,” sagde Beatrice på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

“Okay, kan jeg virkelig gøre det?”

Beatrice ville faktisk bestige bjerget allerede i juli. Men hendes plan måtte udsættes to gange på grund af dårligt vejr. Hun har stor respekt for at bestige Matterhorn og hun afslørede allerede sine bekymringer i begyndelsen af ​​juli: “Nå, jeg har allerede haft øjeblikke, hvor jeg tænkte: Okay, kan jeg virkelig gøre det? Jeg er virkelig begejstret” sagde den 33-årige dengang.

Men nu har Beatrice faktisk besteget Matterhorn. Torsdag den 19. august delte hun det særlige øjeblik med sine fans på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

“Mit livs udfordring”

Beatrice fortæller om sin særlige dag på Instagram: Torsdag klokken 16.30 tog hun og bjergguide Susanne afsted fra Hörnlihütte mod Matterhorn-toppen. Efter cirka otte timer meddelte den Beatrice stolt i sin Instagram-historie: ”Jeg er tilbage, det er svært at tro, men jeg er tilbage! Jeg gjorde det og besteg Matterhorn!”

Derudover afslører den muntre Beatrice: “Da jeg forlod i morges kl. 8:30, virkede alt så uvirkeligt for mig. Men et par timer senere var jeg virkelig deroppe, fik lov til at nyde den utrolige udsigt og, mens jeg trak vejret dybt ind og ud, indså jeg hvad jeg gjorde der.”

“Al træningen, sveden, tårerne, håbet og fortvivlelsen gav pote til sidst, og jeg kan ikke fortælle dig, hvor glad jeg er”, fortsætter Beatrice og understreger: “Det var virkelig mit livs udfordring.”

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER