Beatrice Egli efter brud med den schweiziske fanklub: “Jeg kan ikke forstå det”

Efter at corona-pandemien stort set er overvundet, har kunstnerne fuld tidsplan igen. Dette inkluderer også en række erstatningsdatoer. Overlapninger er uundgåelige. Det er det samme med Beatrice Egli, der ikke kan deltage i en koncert i Schweiz den 9. juli på grund af et tv-engagement med Florian Silbereisen. For ledelsen af ​​hendes schweiziske fanklub “Glücksfühle” var dette dråben!

Største schweiziske fanklub opløses

I mange kunstnerkontrakter er der en klausul om, at aftaler på grund af tv-forpligtelser også kan aflyses med kort varsel. Dette er selvfølgelig irriterende for arrangørerne og fansene. Men det kan kunstneren ikke gøre meget for. Noget som den schweiziske fanklub “Glücksfühle” åbenbart ikke forstår længere. Efter at en koncert i Schweiz igen og igen måtte udskydes, fik Diana Ganz-Nägeli, leder af fanklubben, nok. Så hun meddelte på Facebook: “Der er i øjeblikket mange problemer med Beatrice Egli og hendes management. Vi får ingen information eller svar på spørgsmål, og derfor besluttede vi at lukke fanklubben for altid af private årsager”.

Beatrice Egli beklager beslutningen

I forhold til “Blick” kommenterede Beatrice Egli nu på denne bitre nyhed: “Der er så mange privat organiserede fanklubber, og jeg er glad for hver eneste af dem. Jeg synes selvfølgelig, det er en skam, at ledelsen af Glücksfühle fanklubben besluttede at gøre det, er nødt til at opløse denne fanklub”. Hun “kan ikke forstå” sin fanklubs beslutning. Beatrice understregede, at hun indspillede det schweizisk-tyske album “Mini Schwiiz, Mini Heimat” “af dybeste taknemmelighed” til de loyale fans i sit hjemland og også fremføre disse sange live igen og igen.

Tysk fanklub forsvarer Beatrice Egli

Beatrice Egli lover: “Vi sætter os ned og diskuterer, hvordan en god, kortsigtet og gennemførlig løsning kan se ud.” “Blick” vil gerne have hørt mere om det. Hendes hold siges at arbejde bag kulisserne på deres egen fanklub – som endda går ud over landegrænserne. Under alle omstændigheder står den tyske fanklub “EGLItisiert und total BEAnebelt” bag Beatrice Egli, som bliver ved med at forsøge at opmuntre sine fans .

“Alle ved, hvor vigtige hendes fans er for Beatrice, og hun skelner ikke mellem schweiziske og fans fra andre lande. Beatrice bruger også meget tid på sine fans, billeder, autografer osv. ved ‘Meet and Greet’-arrangementerne,” understreger direktør Bianca Rauser.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse