Beatrice Egli: Dr. Sommer var tabu

Foto: Christoph Köstlin / Universal-music.de

Starcut, Dr. Sommer og foto-kærlighedshistorie – BRAVO fejrede deres 65 -års fødselsdag d. 26 august, og Beatrice Egli er også en absolut fan af ungdomsbladet. “Alle i skolegården var vilde med BRAVO bladet, og det handlede altid om, hvem der får hvilken stjerneplakat”, husker Beatrice i et interview med Schlager Radio.

Selv havde hun et stjerneskår f$ra Backstreet Boys, en kæmpe plakat, der blev limet sammen af mange små. Alt i hendes børns værelse var fyldt med plakater fra BRAVO, for i mange år delte den nu 33-årige et værelse med sine tre brødre, der også hængte deres yndlingsstjerner op.

”Selvfølgelig kunne David Hasselhof ikke mangle,” siger Beatrice og griner. Hasselhoff mødte hun selv personligt for et par år siden, og han er en fantastisk fyr, siger Beatrice begejstret. Michelle, der også indrettede sit værelse, har kendt hende i mange år. På spørgsmålet om, hvordan det er at lære sine idoler at kende i virkeligheden, svarer Beatrice: ”Jeg husker, det er meget positivt.”

En spalte i BRAVO er stadig lidt ubehagelig for den 33-årige, nemlig sexologen Dr. Sommer. ”Jeg var så ung dengang og kunne ikke gøre noget ved det. Emnerne var faktisk tabu for mig og også meget ubehagelige. Når nogen læste det højt, rødmede jeg altid,” indrømmer Beatrice.

Under alle omstændigheder er Beatrice stadig stor fan af ungdomsbladet den dag i dag. Hun læser jævnligt historier om sig selv i det, og der var også en plakat af hende – tilbage da hun deltog i castingshowet “Deutschland sucht den Superstar”.

Stjernen er mere afslappet over, at BRAVO ikke længere er så populær, som den var dengang for omkring 30 år siden. “Uanset om det er 80’erne eller 90’erne, kommer alt på en eller anden måde tilbage, inklusive BRAVO,” siger Beatrice. Så er du bare lidt mere voksen.

Kilde: Schlagerradio.de

Spørgsmål: Hvor mange af jer kan huske bladet BRAVO og måske havde abonnement på det?

(Giv meget gerne dit svar i kommentar på Facebook)

Det skal du læse