Beatrice Egli: Det havde vi ikke forventet af hende

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Vi kender alle Beatrice Egli som solskinspigen. Men i de sidste par dage har den smukke Beatrice vist sig fra en anden side – følelsesmæssigt og tankevækkende. Omstændighederne under Corona-krisen ramte hende hårdt. Nu stråler hun endelig igen!

At afbryde hendes koncerter og optræde i et aldershjem var to vanskelige trin for Beatrice. I et interview med det schweiziske magasin “Blick” slap hun sine følelser ud: ”Tiderne på vores smukke planet Jorden er bare ikke lette,” sagde Beatrice. Folk vil nu søge nærhed, kærlighed og sikkerhed.

Derfor ønsker hun at være optimistisk for sine fans og holde kontakten med dem. Og hvad er bedre end Instagram? I et nyligt indlæg viser hun ikke kun sit smitsomme og varme smil, men også en selvskabt to-do-rengøringsliste.

Den store forårsrengøring skyldes nu schweizisk skønhed. Hun kommenterer billedet med ordene: ”Ikke ligefrem mit yndlingsjob. Dog tænkte jeg på noget for at gøre det mere farverigt og sjovt. Vær spændte”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell) den

Indlægget er allerede blevet liket mere end 7.000 gange. Tja, svinger de alle sammen rengøringsdugen nu? For nogle fans ser det ud til, at motivationen faktisk virkede. En kommenterede med ordene:

”Jeg gør rent i min lejlighed med din musik i baggrunden. Jeg ønsker dig meget sjov og ser frem til de næste overraskelser fra dig “. Endelig har fansen deres gamle Beatrice tilbage og den bedste: Forsæt, Beatrice!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse