Beatrice Egli: Det første hun gør, når hun står op

Vi kender alle følelsen af ​​at få det forkerte ben ud af sengen. Så er dagen lang, minutter føles som timer. Beatrice Egli, er faktisk den fødte glade natur, kender sådanne dage. Det gør hun dog sjældent. Og for at holde det sådan følger hun et par ritualer…

Et par minutters ekstra søvn

“Jeg elsker at slumre vækkeuret et par gange, før jeg rigtig står op,” sagde ” DSDS “-vinderen fra 2013 ærligt i et “BILD”-interview. Og det, selvom søvneksperter faktisk advarer mod snooze-knappen, fordi den roder i døgnrytmen. Betyder: Hjernen ved ikke længere, om den skal være træt eller vågen, hvilket kan føre til vedvarende udmattelse. Det ser dog ikke ud til at være tilfældet med Beatrice Egli, der for nylig vovede at starte forfra og skiftede label. Hvis det er nødvendigt, kan hun endda forlade huset 15 minutter efter at have stået op. Wow! Men når hun ikke har nogen aftaler, elsker den 34-årige at nyde morgenen.

Beatrice Egli: Ingen stress

”Hvis jeg tager mig tid, gør jeg alt i fred. Yoga, brusebad, make-up, spise morgenmad – det kan tage to timer,« siger schweizeren. Så hun tager ofte sin måtte med, når hun rejser for at være forberedt. Og hvad nu hvis hun virkelig har svært ved at komme ud af sengen, fordi hendes humør er i kælderen? Så følger hun “spejltricket”, som hun engang læste i et dameblad – og som så redder dagen for hende. Hun kigger i spejlet i 60 sekunder og smiler til sig selv: “Det virker faktisk. Jeg skal heldigvis ikke bruge det ofte, for jeg er normalt i godt humør. At kende til dette trick aflaster mig enormt. For på den måde ved jeg, hvordan jeg kunne hjælpe mig selv, hvis jeg nogensinde kom galt afsted.” Især i de sidste par uger og måneder, hvor Beatrice Egli sørgede over sine bedsteforældre, var dette trick bestemt en stor hjælp for hende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse