Beatrice Egli: “Det er løgn og fuldstændig bedrag”

Billede: Universal-Music.de – Anita Bresser

Det er en vittighed! Man kan ikke kalde det andet! Igen prøver et tvivlsomt firma at tjene penge på slankeprodukter med det gode navn Beatrice Egli. Nu taler Beatrice for sig selv!

Der er altid mennesker, der prøver at tjene penge med snyd. Og det skal stoppes. Ingen piller i verden kan få dig til at tabe dig. Det er løgn og fuldstændig snyd.“- skriver Beatrice Egli i sit aktuelle Instagram-indlæg.

Beatrice er kendt for at være tæt på sin krop, hun er stolt af sine kurver og derfor en stor rollemodel for mange unge kvinder. Og endnu en gang forsøger et mærkeligt firma at markedsføre deres diæt med hendes gode omdømme. Og desværre er det temmelig skummelt:

På et (falskt) foto kan man se Beatrice smilende med diætproduktet i hånden og kigger ind i kameraet. Imidlertid er dette billede også meget velkendt af hendes fans, fordi Beatrice faktisk stolt har “Swiss Music Award” i hånden på det originale foto.

Så prisen blev simpelthen udskiftet med slankepiller. Dette er virkelig uprofessionelt! Beatrice beder sine fans i en video om hjælp, så denne annonce endelig forsvinder.

Vi syntes ikke, at ​​Beatrice fortjener dette!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell) den

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse