Beatrice Egli: Chokerende livsbekendelse!

Arkiv-Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Siden hendes sejr i “Deutschland sucht den Superstar” i 2013 har Beatrice Egli været ustoppelig. Hun er nu en af ​​de bedste sangere inden for tysktalende musik, og hendes nye album “Bunt” er slået igennem som en bombe.

Men den glade schweiziske kvinde har også haft vanskelige tider. I et interview afslørede hun nu, at hun tilsyneladende skulle kæmpe med dramatiske økonomiske problemer …

”Jeg beskæftiger mig kun med ting, når jeg skal tackle dem,” sagde Beatrice Egli i et interview med ”t-online”. Hun havde aldrig en plan. Inden den schweiziske kvinde blev berømt gennem “DSDS”, havde hun allerede udgivet musik. Men desværre helt mislykket.

Castingen til det mest berømte casting-show i Tyskland var hendes sidste chance: ”Trinet til at registrere sig hos DSDS var mit sidste forsøg. Jeg sagde til mig selv: ‘Hvis jeg ikke kan tjene til livets ophold nu, vil jeg lade det gå!’ Det handlede ikke engang om at vinde, men om at få flere optrædener. ”

Og af en grund. Fordi Beatrice ikke havde været i stand til at finansiere sit liv indtil da, på den måde det gik. Hun skulle have fundet et nyt job og opgivet sang. Hvilken tilståelse!

Beatrice Egli kan ikke ændres. Da Beatrice dukkede op for DSDS-juryen, var der uoverensstemmelser.

De ønskede at overtale hende til ikke at synge schlager.

Men det handlede ikke om succes, afslørede den smukke blondine på “t-online”: “For mig handlede det ikke om succes, men om, hvad jeg gerne ville gøre. Hos DSDS bemærkede man hurtigt, at de ikke kunne afskrække mig eller styre mig i en anden retning. ”

En beslutning, der ikke kun vendte hendes liv på hovedet, men også hendes bankkonto.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse