Beatrice Egli: Bryllup? Så bliver jeg bange!

Kilde: Beatrice Egli Facebook

Drømmer alle unge damer ikke om, en dag at stå foran alteret og sige ja til sin elskede? Nej! Beatrice Egli fortæller, at hendes drømmemand gerne må vente….

Hvad er skønt ved at være single?

Jeg møder mange mennesker, har mange møder. Det nyder jeg meget. Og jeg synes også det er rart at temaet kærlighed, i mit liv, er så åbent. Jeg ved ikke, om han i morgen banker på min dør. Men indtil da nyder jeg min frihed.

Du er 30. Andre tænker på at blive gift…

Da jeg var 18, troede jeg, at jeg bestemt som 30 årig var gift. Nu, hvor jeg er 30, har jeg en fornemmelse, at jeg stadig er ung og ikke klar til at blive gift. Ved ordet bryllup bliver jeg også en smule bange.

Hvorfor det?

Det er sådan en stor ting, som ikke jeg er klar til endnu. “For altid” er lang tid. og man forandrer sig i løbet af livet. At have det held, at manden udvikler sig i samme retning, er sjældent. Jeg er ikke klar til at blive gift.

Er du en kvinde, der tager det første skridt?

Jeg spørger gerne en mand jeg kan lide, om hans mobilnummer. Der er jeg helt fri. Kun en ting er jeg gammeldags med: Jeg vil ikke give et ægteskabsforslag. Det må være manden. Men vent venligst, til jeg er klar. Ikke endnu.

Og hvordan ser det ud med ønske om børn?

En baby er i øjeblikket i min livsplan. Måske fordi jeg har to super søde nevøer. De besøger mig ofte, og det er godt. Med drengene er mit ønske om børn på en måde opfyldt. Men hvem ved: Når jeg engang finder min drømmemand, vil jeg måske gerne være mor.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse