Beatrice Egli: Biografi udkommer i november

Foto MDR/Alexander Friederici”

Beatrice Egli har opnået meget siden sin sejr i “Deutschland sucht den Superstar” og placerede sig i den øverste liga af schlageren. Det var ikke altid let at komme dertil, men den schweiziske kvinde er en rigtig fighter af natur. Og nu fortæller hun alt i sin meget personlige biografi, der udkommer den 5. november …

“Ganz egal! – Wie ich lernte, dem Leben zu vertrauen (Det er ligegyldigt! – Hvordan jeg lærte at stole på livet)” er titlen på det 240 sider lange værk, hvor Beatrice ser tilbage og helt sikkert vil motivere mange fans. Blot ni år gammel var Beatrice Egli allerede sikker på, at hun ville være sangerinde. På vejen op fortsatte det med at udvikle sig.

Schlagerstjernen blev en moden kvinde. Dette har været meget klart, i hvert fald siden hun vendte tilbage fra hendes pause i Australien. Hendes seneste titel “Alles was du brauchst” er i øjeblikket aktuel.

I værket vil den 33-årige give dyb indsigt i sit privatliv for første gang – For eksempel handler det om hendes barndom med tre brødre, da hun skulle kæmpe hårdt for sin opmærksomhed – eller endda en skoledag, hvor alt ikke gik glat.

Den officielle pressemeddelelse gør det særligt spændende:

“… og så er der denne lille hemmelighed, som ingen burde vide om, og som har været bevaret indtil den dag i dag …” Har det noget at gøre med surferen i Australien, som hun synger om i sangen “Nächstes Leben, selbe Zeit”?!

En anden milepæl venter inden udgivelsen – så snart sneen er forsvundet fra Matterhorn, vil Beatrice Egli overvinde den næste forhindring i hendes liv! Det skulle være meget snart, vi krydser fingre.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse