Beatrice Egli afslører eksklusive vinyludgaver i anledning af sit jubilæum!

Det er en musikalsk rejse, der begyndte for ti år siden og rørte millioner af hjerter. Beatrice Egli, den karismatiske schlagersangerinde, fejrer tiårsdagen for sine albums “Glücksgefühle” og “Pure Lebensfreude” med en eksklusiv vinyludgave til sine mest loyale fans. I et følelsesladet Instagram-opslag deler hun sin begejstring og taknemmelighed for den fortsatte støtte, hun har modtaget gennem årene.

Et tilbageblik på et årti med musik

“Det er ti år siden, jeg udgav mine albums ‘Glücksgefühle’ og ‘Pure Lebensfreude’,” skriver Egli på sin Instagram-profil. Glæden over denne særlige milepæl er til at tage og føle på i hvert eneste ord. Men den virkelige overraskelse for fans er de eksklusive vinyludgaver af disse to populære albums, som nu er tilgængelige for at markere jubilæet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

‘Volles Risiko-Tour’: En invitation til en musikalsk fejring

Med annonceringen af vinyludgaverne sætter Beatrice også gang i forventningerne til sin kommende ‘Volles Risiko-Tour’. Hun kan ikke vente med at fejre nogle af disse sange med fans på turnéen. At interagere med fans er altid et særligt øjeblik for Beatrice, og at spørge dem, hvilke sange der helt sikkert skal med, viser, hvor meget hun ønsker at involvere sine fans i sin musikalske rejse.

Fans viser entusiasme og støtte

Reaktionerne på Beatrices opslag har været overvældende positive med kommentarer, der spænder fra hjertelige lykønskninger til sangønsker til turnéen. Den tætte forbindelse mellem Beatrice og hendes fanskare er et smukt eksempel på det magiske forhold mellem en kunstner og hans eller hendes publikum.

Beatrice Eglis musikalske rejse er et vidnesbyrd om hendes vedvarende passion og evne til at bringe folk sammen gennem sin musik. Med jubilæumsvinyludgaven og den kommende turné lover Beatrice at tage sit publikum med på endnu en melodisk rejse fuld af “lykkefølelser” og “ren livsglæde”.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse