Beatrice Egli – ærlig om Helene Fischer

Begge er smukke, synger fortræffeligt og har en følelse af, hvad de unge tilhængere vil høre af schlagermusik – Beatrice Egli og Helene Fischer. Også privat ved begge schlagerblondiner bedst, som Beatrice i et interview fortæller til “Klatsch-Tratsch.de”

Kilde: Echopop.de
Kilde: Echopop.de

De forstår “Uden store ord”

“Hvis vi mødes, forstår vi hinanden uden de store ord. Vi ved bare hvordan det går med den anden. Vi føler forholdsvis det samme, for eksempel. Vi bliver tit spurgt om, hvorfor vi altid er så muntre. Jeg tænker derefter, at jeg gør, hvad jeg elsker – så selvfølgelig er jeg i godt humør. Og det er rart at have en så erfaren kollega, som jeg engang imellem kan udveksle ting med. Hun er en veninde, man ringer til, fordi du vil have mere tid”, sådan siger Egli om sin kollega Fischer.

Ingen ferie – tour livet

Sidst Egli var i medierne, var fordi, hun havde tabt sig et par kilo og et diætfirma på kriminel vis ville lave profit med hende. Kiloene svandt, fordi Egli i oktober forberedte sig til sin tour. Beatrice Egli har ikke haft meget tid til at slappe af. Man kan derfor kun håbe hun ikke taber sig yderligere.

[box_info]Kilde:Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse