Beach-Party i December hos Michael Wendler

På stutteriet Wendler i Nordrhein-Westfalen kommer heste elskere og fans af Michael Wendler. På Wendlers ejendom midt i skoven “Hünxer” holder den selvudråbte “King of Pop Schlager” vært, årligt sine berygtede Ranch fester. Nu er han kommet op med en ny, vanvittig fest idé: Han vil være vært for en strand fest i december 2014. Arrangementet vil blive afholdt i et telt på stutteriet, fortæller den 42-årige på sin Facebook-side.

For at sikre sommer følelsen, vil Wendler tilbyde sine gæster en fest med sandstrand, et elleve meter lange piratskib og en pool. For at den musikalske sommerstemning skal holde, så kommer der flere stjerner som vil sikre denne, og optræder live på scenen, og blandt dem er selvfølgelig også Michael Wendler personligt.

I øvrigt, meddeler Wendler at den næste Ranch fest vil blive afholdt den 10. maj 2015 på stutteriet Wendler

Kilde: Michael Wendler Facebook
Kilde: Michael Wendler Facebook

Hans storslåede ejendom, stud Wendler, opstod ud af en gammel faldefærdig herregård. Efter to års byggeri blev herregården i 2008 afsluttet og Michael Wendler har således skabt en luksus ranch ud af de gamle ruiner, er kendt for sin elegante ridning og avl stutteri. Sangeren har en dyr spansk heste race, PRE Pura Raza Española.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse