Barbara Schöneberger værtinde i „Verstehen Sie Spaß?“

Foto: Semmel.de / Benno Kraehahn

„Verstehen Sie Spaß?“ er en af ​​de største traditionshows på tysk tv. Efter at Guido Cantz overraskende meddelte sin afslutning som moderator, har SWR endelig fundet en efterfølger. Barbara Schöneberger bliver komedieshowets nye værtinde.

Nu er det officielt: Barbara Schöneberger vil moderere “Verstehen Sie Spaß?” Fra 2. april 2022 – det har SWR netop annonceret. Det blev på forhånd spekuleret i, at hun efter eget valg snart vil overtage denne stilling.

”Med denne nye opgave lørdag aften vil en barndomsdrøm gå i opfyldelse for mig. (…) Showet er en fantastisk klassiker, der ligesom mig, selvom det let har overskredet 40, er fuld af kraft”, understreger blondinen i en besked.

SWR er begejstret

SWR er også glad for, at de fik en særlig fangst med Barbara Schöneberger. Programdirektør Clemens Bratzler understreger:

“Tysklands bedste entertainer præsenterer Tysklands mest traditionelle lørdag aften show fra næste år – Jeg er meget glad for det. (…) Sammen med hende ønsker vi at udvikle showet med succes, som for længst er blevet et multimediemærke og når ud til folk i alle generationer på de forskellige platforme.”

Barbara Schöneberger ville være den perfekte rollebesætning

“På SWR blev der for nylig sat spørgsmålstegn ved: Studio, design, indhold og længde ”, afslørede en showmedarbejder for nylig til “BILD”. Efter tolv år med Guido Cantz ønskede skaberne at vende showet på hovedet – når alt kommer til alt formater, der ligner “Wetten, dass ..?!” overlevede ikke forandringen i tv-branchen.

Kendissupport

Barbara Schöneberger bør ikke moderere showet alene. “BILD” mistænkte for nylig, at Jörg Pilawa ville overtage en co-moderering. ”Jörg Pilawa og Barbara Schöneberger er fremragende spontane vært/værtinde. De har de bedste forudsætninger for at få ARD-flagskibet flydende igen,” sagde insideren til “BILD”.

NDR, som Pilawa i øjeblikket er under kontrakt med, burde bestemt ikke være helt uskyldig. Broadcasteren medfinansierer showet blandt andet. Med to permanente værter ville problemet med den ønskede permanente tilstedeværelse af Schöneberger og Pilawa i de sjove film også forsvinde i luften.

Det sjove stopper bare med seertallet

I komedieformatet “Verstehen Sie Spaß” faldt seertallet inden for få år fra 5,2 til 4,2 millioner seere. En katastrofe! Hvilket fik tv-stationen til at sparke værten Guido Cantz ud efter 12 år. Det sjove stopper nemlig med seertallet!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER