Barbara Schöneberger: Sex frustration!

Det er velkendt, at Barbara Schöneberger ikke har filter imellem hendes ord. Men nu afslører hun, at hun ikke kun vil være sexet for sin egen mand, men frem for alt for andre fyre. “Undskyld mig? Jeg synes, tanken om, at jeg ikke længere kan appellere til mænd, er en skam,” siger Barbara Schöneberger (48) i det aktuelle juli-nummer af sit magasin “BARBARA”.

Hun tilføjer: “Tidligere, da jeg gik ind i et rum med 1.000 mænd, var det helt klart: Med 999 kunne jeg starte noget med det samme, hvis jeg ville.Nu er 500 droppet fra starten, 300 ser med, fordi de ser mig som en berømthed, måske ville noget fungere med de resterende 200, men de er alle ældre end mig, og måske forestiller jeg mig det også.”

Ærlige ord, der efterlader dig målløs. Barbara har trods alt været lykkeligt gift med en iværksætter siden 2009. Hvad bekymrer du dig om, meningsfulde udseende eller tilnærmelser fra andre herrer? Nå, Babsi ønsker bare at forblive et rigtigt blikfang.

Selvom hun siger: “Jeg har fundet manden i mit liv.” Ikke desto mindre er det aldrig dårligt for egoet, når nogen kigger efter en. Hun er også mor til to: “Jeg vil fortsat have følelsen af, at teoretisk set ville alt stadig fungere.” Men desværre er hun “ikke længere i kontrol.”

Det er en skam, for hun ønskede faktisk aldrig, at denne følelse skulle forsvinde på et tidspunkt: “Seksuel lyst er faktisk det eneste, der stadig interesserer mig. Jeg vil være Volks-Babsi. Også seksuelt.” Det mener hun som altid med et glimt i øjet. Spørgsmålet rejser sig stadig, om hendes mand finder disse udsagn sjove. Men han vidste, hvad han gik ind til ved brylluppet…

Moren til to tænker også: “Jeg vil fortsat have følelsen af, at teoretisk set ville alt stadig fungere.” Men desværre er hun “ikke længere i kontrol.” Det er en skam, for hun ønskede faktisk aldrig, at denne følelse skulle forsvinde på et tidspunkt: “Seksuel lyst er faktisk det eneste, der stadig interesserer mig. Jeg vil gerne være folkets Babsi. Også seksuelt.” Det mener hun som altid med et blink. Spørgsmålet rejser sig stadig, om hendes mand finder disse udsagn sjove. Men han vidste, hvad han gik ind til ved brylluppet…

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER