Bambi 2014: Tildelt U2, Helene Fischer og Ariana Grande

Kilde: Bambi.de
Kilde: Bambi.de

Det irske rockband U2 har med deres aktuelle album “Songs Of Innocence” skabt opsigt og rekord, de fik en Bambi i kategorien “Musik International”. Bandet omkring forsanger Bono fik overrakt prisen af landsmand Rea Garvey. U2 fik stående bifald for deres optræden af sangen “Every Breaking Wave”.

Helene Fischer modtog også en Bambi, som blev overrakt af Samu Haber, forsanger i Sunrise Avenue, i kategorien “Entertainment”. Harber overraskede Helene Fischer med sin egen version af hendes hit “Atemlos”. Sangerinden, der i øjeblikket bryder alle rekorder med albummet “Farbenspiel” og hendes liveturné, begejstrede med to sange “Atemlos” og “Unser Tag”. Helene Fischer skyndte sig direkte tilbage til O2 World, hvor hun var i gang med en koncert som et led i sin turné.

 

Kilde: Bambi.de
Kilde: Bambi.de

Det amerikanske stjerneskud Ariana Grande modtog en Bambi i kategorien “Newcomer”. Den lille og fikse sangerinde fejrer med albummet “My Everything” og nr. 1 singlen “Problem” Feat. Iggy Azela sit internationale gennembrud og betragtes som et digitalt popfænomen og “Mest indflydelsesrige online personlighed”. The BossHoss overrakte Ariana Grande hendes Bambi. Ariana Grande præsenterede et medley af sine sange “Break Free” og Problem” med akustisk liveintro på scenen. Ariana Grande fik i går af Universal Musik overrakt guld for hendes single “Problem”.

Frank Briegmann, chef for central Europa Universal Music og Deutsch Grammophon: “Først og fremmest tillykke til alle tre vindere fra Universal Musics familie: De internationale superstjerner U2, vores store nybegyndere Ariana og Helene, den mest populære nationale kunstnerinde i år. Sammen med værter Rea, Alec, Sascha og Samu viser de, hvor forskellig musik kan være, og hvor ens en begejstring det medfører. Særligt glæder det mig, at vi lever i en forskelligartet virksomhed, og at så mange unikke kunstnere samarbejder med os”.

Kilde: Universal music.de

Det skal du læse