Babylykke hos Ross Antony

Det er først for nylig, at det er blevet tilladt for homoseksuelle par i Tyskland at adoptere et barn. For Ross Antony og hans mand Paul Reeves er dette store ønske nu opfyldt, for de har adopteret et barn.

Ross himmelhenrykt

Det tog lang tid, men nu er det endelig lykkedes, og Ross og Paul er blevet fædre. Med en rørende Facebook-opdatering fra den muntre entertainer, bydes den nyankomne velkommen: “Først havde vi os, så fik vi dig – nu har vi det hele!”

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

På sin officielle Facebook-side har Paul og Ross fortalt fansene den vidunderlige nyhed: “Vi er overlykkelige og meget taknemmelige for at vi endelig kunne adoptere et barn og blive fædre!” Begge har en rørende omsorg for barnet, dette kan også ses i indlægget: “Vi må give al vores kærlighed til et barn, beskytte det og se det vokse op,” sagde de glade forældre.

Detaljer ikke kendt

Hverken køn eller barnets navn er kendt. Parret har besluttet at holde familielivet ude af offentligheden, for som de siger: “Den lille er stadig for ung til selv at vælge, om den vil være en del af det offentlige eller ej”.

Derfor bør privatlivet respekteres helt: “Vi ønsker at give vores barn mulighed for at finde sin egen måde og vokse op uforstyrret. Vi beder jer derfor om at respektere, at denne del af vores liv ikke vil være offentligt,” sagde den nykårede farmand i sit Facebook-indlæg.

Kilde: Schlagerplanet.de

Vi her på Tyskschlager.dk ønsker Ross og Paul tillykke med den lille ny.

Det skal du læse