ANTONIA AUS TIROL Titlen “Alles gelogen” annoncere albummet “Mein Festival der Lieder an”!

Den 15. November 2013 kommer det nye album “Mein festival der lieder” fra ANTON AUS TIROL på markedet. Den 1. November 2013 udgiver Antonia hendes single “Alles gelogen”, hvor hun viser dybden og udviklingen af hvilken musikalsk kunstner der er på vej og sikkert vil overraske mange med denne store Pop rock schlager produktion.

Sangen handler om dyb kærlighed, lidenskab og intimitet, der nogen gange er usikker. Den afspejler den romantiske side af kunstnerinden, men er også velegnet til “dansegulvet” i denne verden.

Den store musikalske vifte fra “Antonia aus Tirol” er så kompleks og forskelligartet som sine fans, men hun har aldrig helt forladt sine rødder.

“Aus Tirol” står i hvert fald ikke for folkemusik, men det modsatte, og med et godt greb fortæller kunstnerinden: “Antonia” står for moderne musik. Dette siger hun om sig selv som tysk Poprock & party schlager”. “Alles gelogen” gør en nysgerrig og giver lyst til det nye album fra “Antonia aus Tirol”. En power dame som med hjertet brænder for musik, er ca. 300. gange live på scenen for hunderede tusinde fans, altid et smil på læberne og tæt på sine fans. En meget vellykket kunstnerinde, nede på jorden og til at røre, det sætter hun stor pris på.

I 1999 havde Antonia sit store gennembrud sammen med DJ Ôtzi og nr. 1. hittet “Anton aus Tirol”. Kort efter kom hendes første single “Ich bin viel schöner” og talrige andre hitliste hit som “Knallrotes gummiboot (2000), og mange flere. I 2009 skrev hun en ny tysk tekst til verdenshittet “Tornero” fra 70’erne. Med denne ny fortolkning og med “1.000 Träume weit – Tornero” er et absolut et kult hit og levetiden er forlænget, for hendes version er kommet i mange versioner. (Man kan høre en af dem i videoen herover) Hendes hit er solgt over 5 millioner gange.

ANTONIA-AUS-TIROL-Mein-Festival-der-Lieder-an

Kilde: Smago.de

Det skal du læse