Antonia aus Tirol: Den nye single „Ohne Dich (fühl ich mich leer)“ – Meget mere end et Partyhit!

En kærligheds sang i Pop Schlager & party lyd og til at synge med på. Antonia kombinere gerne hende egenskaber i sine sange. Hun er absolut en power dame, der forstår at skabe stemning og er altid glad og munter. Hun beskriver sig selv som en håbløs romantiker og hun er virkelig et menneske med dybde, og det har ofte vist sig i hendes liv. Den nye single er fuld af følelser, romantik, en kærlighedserklæring og er absolut egnet til party.

På TV den 19 Juli 2015, præsenterede Antonia hendes nye single for første gang på ZDF Fernsehgarten. Med Pop Schlageren “1000 Träume weit – Tornero” (Som Antonia skrev den tyske tekst til tilbage i 2009) landede sangerinden med hendes nye indspilning af et stort hit, der trods romantik også er ved hver en fest.

antonia-aus-tirol

Den nye single “Ohne Dich (fühl ich mich leer)” fra Antonia aus Tirol er en værdig efterfølger og en absolut ørehænger. Teksten er skrevet specielt til denne sang og er fra hendes personlige følelsesliv. For nogen år siden skrev hun sammen med sin partner og Manager Peter Schutti denne empatiske kærlighedserklæring, linjer fra en tid, som har påvirket deres eget liv stærkt.

I Studiet blev “Ohne Dich” fra hendes producent Peter Schutti ikke kun gjort dansebar, men også gjort til en party sang. Sangen har banet sig vej til et hit ved alle fester og festivaler på Mallorca, til Open Airs, Schlager og dansesteder.

Antonia fortæller: “Folk som ønsker at fejre, synge med, romantik og glæde, ønsker sig at være med i sangen“. Med “Ohne Dich” synger Antonia sig ind i sjælen på mange mennesker, men også til dem som ikke fortæller deres kæreste eller endda synger det …..”OHNE DICH bin ich allein, Ohne dich will ich nicht sein, Ohne dich fühl ich mich leer, Ohne dich ertrinkt mein Herz im Tränenmeer” (Uden dig er jeg alene, jeg ønsker ikke at være uden dig, uden dig føler jeg mig tom, uden dig drukner mig hjerte i et hav af tårer).

At forene kærlighed med musik, gør Antonia særligt gerne, siger hun selv, “Uden musik og kærlighed kan vi ikke leve“. “Ohne Dich (fühl ich mich leer)” er ude som Download nu – og i en ballade version.

Antonia har et bredt udvalg af sange og som kunstnerinde mange facetter. I denne tid er hun med i mange Live optrædener og især i “VIVA-Antonia Show” hendes store show i Las Vegas. Den 31. oktober 2015 er der Tysklands premiere på dette show i Rhein-Main teater i Niedernhausen/Hessen.  Et gigantisk Pop Schlager show, som man må se.

I mere end 15 år har Antonia aus Tirol været en etableret sangerinde i musikbranchen, spillet ca. 300 Live shows pr. år, været på festivaller og haft sin egen Tourne og koncerter, og hendes hits har solgt mere end 5 millioner plader.

Den 20.09.2015 på ZDF – Fernsehgarten / kl. 11:00 kan man opleve Antonia.

Flere datoer kan findes på www.antonia.at

 

Det skal du læse