Antje Klann: Jeg var bange for min baby ville dø

Billede: Antje Klann Facebook

En mors kærlighed til sit barn er uforlignelig. Mødre er i stand til at forvandle sig til en løvinde, når det gælder sit barns trivsel. En sådan løvinde er Antje Klann, succesfuld schlagersangerinde og værtinde på Bernau.

Power kvinden, og mor til to, vil gerne give noget tilbage. Siden fødslen af deres yngste søn Jonas, der i dag er 13 år, har de været igennem med hel række hospitalsophold, fordi sønnen har kronisk immun defekt. “Et højdepunkt var i det første leveår, da vi kunne spadsere i Klinikpark”.

“Engel på jorden”

I lang tid viste man ikke hvad han fejlede, selvom det var klart, at noget var galt med ham. “Jeg var bange, at min baby skulle dø”. Han blev ofte indlagt, da han ikke kunne få luft og havde feber. “Aften på skadestuen, om morgenen måtte jeg hurtig hjem og ned fra scenen”. fortæller Antje ud fra minder.

Først i en alder af 7 måneder blev diagnosen stillet. Siden da har den tapre mor ikke givet op, for at kæmpe for hans sundhed, og følge en række stadier af sygedommen. Hun fortsatte med at arbejde på scenen, og naturligvis og tage sig af deres førstefødte. “Jeg græd meget, når han måtte være alene på sygehuset, da jeg ja stadig har 2 børn”.

Dedikeret til patient organisationen DSAI

Støtte fik hun i den svære tid fra sin mand og patient organisationerne DSAI for denne medfødte immun defekt. “Jeg er nu  ambassadør for DSAI, og dedikerer mine sange til foreningen. Sine oplevelser har hun beskrevet i en sang, med titlen “Engel auf Erden”. Det er en kærlighedserklæring til sønnen Jonas, der er hendes engel og dedikeret til  DSAI. Med Norbert Endlich er sangen produceret og bliver udgivet fra pladeselskabet af Markus Zander.

Kilde: Schlager.de 

 

Det skal du læse