Annemarie Eilfeld: Chok tilståelse!

Foto: annemarie-eilfeld.de

Når den nye sæson “Das Sommerhaus der Stars” starter på RTL i morgen, onsdag den 9. september 2020, vil schlagersangerinde Annemarie Eilfeld også være der med sin mangeårige ven Tim Sandt. Parret udsættes for en ekstrem situation, der ikke ville eksistere i det normale liv. I et interview med Vip.de har Annemarie nu talt lidt om sommerhusets, men afgav en chokerende tilståelse!

Annemarie Eilfeld og hendes Tim har været et par i over tre år.  En tid hvor de helt sikkert kan tænke på at blive gift og få børn. Men de to synes ikke at have så travlt! Hvad forhindre den tidligere “DSDS” -deltager i at blive gift og få børn? Når alt kommer til alt, i samtalen med Kena Amoa og Tanja Bülter, snakkede hun lidt om tiden i “sommerhuset”.

Kena Amoa: “Hvad med bryllup og børn?”

Annemarie siger, at dette år burde have været ”startåret” for både hende og Tim. I år skulle hun på sin første store turné og udgive et album. På grund af Coronaen måtte disse ting udsættes til det næste år. Hun sagde også, at intet ville ske inden februar 2021, og at det ville være vanskeligt at klare økonomisk. Hun har det fint i sig selv, men hun kunne bare ikke rense hovedet.

Annemarie Eilfeld: “Vi vil derefter tale om familieplanlægning i 2022!”

Moderator Tanja Bülter insisterede på at integrere Annemaries ven Tim i interviewet. Hun spurgte, hvad begge drømte om. Hans svar var kort og sødt: “Helt bestemt et bryllup!”. Han ser ikke ud til at være helt sikker på antallet af børn endnu – under alle omstændigheder ville en søskende kunne tænkes, fordi også han ville have en søster. Men nu har Annemarie og Tim for tiden kastet disse planer overbord og arbejder på nye projekter.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse