Anna-Maria Zimmermanns nye single „Non Plus Ultra“

Anna- Maria Zimmermann er en succes historie, der er helt uhørt. Efter den unge stjerne var med i 3. runde af RTL showet “Deutschland sucht den superstar” nåede hun en 6. plads og var med rette Dieter Bohlens favorit. Den 24 årige hvilede ikke på sin succes, men viste også at hun havde en masse andre talenter. Anna-Maria forfølger alle sine projekter med høj professionalitet og forstår, på sin egen naturlige og afslappede måde, at trække publikum ind i hendes magi.

Den største passion for Anna-Maria er stadig musikken. I hendes sange er det yderst vigtigt for Anna-Maria, at fortælle om ting der røre hende personligt. En særlig god forståelse for moderne musik, det viser Anna-Maria med hendes nye single “Non plus ultra”. Sangen er en pop sang og ganske iørefaldende. Ikke kun det valgte synthi lyde og beatet, men også det iørefaldende omkvæd sørger for, at sangen går ind i kroppen og sætter sig fast.

Anna-Maria beskriver i “Non plus ultra” om konstante nye problemer i et kærlighedsforhold. Misforståelse eller manglende klare synspunkter, der fører ofte til at man går fra hinanden, hvilket ikke var meningen fra nogen af parterne. Men har man heldet og kan man i den svære tid overvinde et parforhold, så er der en dybere mening med kærligheden til sidst – Det fanatiske “Non plus ultra” af kærlighed.

Anna_Maria_Zimmermann_Non_Plus_Ultra_Singlecover

Vi har modtaget 3 versioner af dette nummer her på redaktionen. “Non Plus Ultra“, “Non PLus Ultra ( Amfree Remix Edit)” og “Non Plus Ultra ( Amfree Dub Remix Edit)” og alle 3 versioner er gode, dog syntes vi at den originale version er bedst. De to andre bliver lidt for overgearet i stilen og virker som en forsøg på at komme ind på diskotekerne, men der er rigtig god rytme.

Kilde: Telamo

Det skal du læse