Anna-Maria Zimmermanns hjerte slår for Schlager

I de seneste år er Anna-Maria Zimmermann blevet en af de mest populære sangere inden for den tyske underholdningsmusik. Hvorfor hun nåede hendes mål på så kort tid, har musikeren nu bebudet over Westfälische Nachrichten.

anna-marie-zimmermann-p1
Kilde: Anna-Maria Zimmermann web

Schlager er min passion

At Anna-Maria Zimmermann i dag er en af mest eftertragtede unge musikere i Schlagerfeltet, skyldes ikke mindst, at hun har givet sit hjerte til den tyske Schlager siden tidernes morgen. Sangeren indrømmer overfor Westfälische Nachrichten: “Schlager er min passion”.

Anna-Maria Zimmermann blev kendt tilbage i 2005 igennem showet “Deutschland sucht den Superstar“. Dette show så sangeren som et godt springbræt til at komme ind i den hårde musikindustri og skabe et navn. Allerede på det tidspunkt viste det unge talent, at hun var en fighter, og hendes direkte måde, fik selv nævningen Dieter Bohlen til at være skepsis. Denne skole kan bruge dem, uanset hvor gode de er i dag:

Erfaringen har bragt mig meget. Jeg er blevet meget sikker på scenen. En oplevelse, som jeg bare ikke ønsker at gå glip af” siger Anna-Maria Zimmermann til avisen.

20 år med klare mål

Allrede som 5 årig stod Anna-Maria Zimmermann på scenen, i et “Mini playback show” og også der var hendes lidenskab klar, for hun optrådte som Stefanie Hertel. Det tyske sprog har altid været vigtigt for Zimmermann. Den moderne Popschlager har dog efter hendes mening, ikke meget at gøre med ren pop. Området er udvidet betydeligt.

Anna-Maria Zimmermann holdt også fast i hendes drømme på trods af nogle tilbageslag og personlige katastrofer. Kampen var det værd, fordi i dag er hun på scenen sammen med de helt store i schlager branchen. Hun har gjort det. Grundet hendes kærlighed til musik, og som hun siger, med en masse håb og tro på sig selv.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse