Anna-Maria Zimmermann: Støtte fra familien

Anna-Maria Zimmermann blev kendt i DSDS i 2006 og er nu en fast del af musikbranchen. I sine nu snart 10 år i branchen har hun gennemlevet op- og nedture. Men Anna-Maria Zimmermanns familie har altid været der for hende, og de har i både gode og dårlige tider givet hende styrke, når hun har haft brug for at komme ovenpå igen.

Hvem er denne familie? Hvem er de personer, som ellers kun er i baggrunden, men som er ankeret for Anna-Maria Zimmermann? Vi fortæller her om hendes forældre og hendes søskende.

Anna-Maria Zimmermanns familie

Anna-Maria Zimmermann er den yngste af tre børn, for far Siegfried og mor Anne. Hendes søster Tanja er syv år ældre end Anna-Maria. Ud over søsteren er der også en bror, Timo. De står begge bag deres succesrige søster, og også mor og far tror på deres datter.

For Anna-Maria Zimmermann er familien noget særligt. Hverdagen for en sanger er anstrengende og tidskrævende, der er ikke meget tid til privatlivet. Derfor betyder lykken meget for Anna-Maria Zimmermann, at have tid. Den tid tilbringer hun med sin elskede familie.

Anna-Maria Zimmermanns søster har en søn. At have en hel dag med ham er en lykke, som den unge sangerinde kun sjældent kan nyde. I et sådant sjældent øjeblik gør sangerinden noget særligt med den 8-årige: Så er det det fulde program med biograf, fast food og overnatning hos moster. Hendes søsters barn sætter pris på det og elsker sin moster for det.

Sådan står familien bag Anna-Maria Zimmermann

Anna-Maria Zimmermanns mor er tæt forbundet med den unge sangerindes karriere. Sammen med hendes bedstemor havde de nemlig tilmeldt lille 5-årige Anna-Maria til et playback minishow – hendes første store optræden. Dengang sang hun en sang af Stefanie Hertel, og schlager var kommet i blodet.

Anna-Maria Zimmermanns far ses sjældent ved scenen, men ved helikopterstyrtet i 2010 var hele familien naturligvis samlet. På vej til en prisuddeling styrtede helikopteren med Anna-Maria Zimmermann som passager, og hun blev alvorligt såret. Efter flere operationer vågnede sangerinden fra koma og fik efterfølgende en svær lungebetændelse. Sandsynligvis var det Anna-Maria Zimmermanns bror Timo, søster Tanja, far Siegfried og mor Anne, der gav sangerinden styrke til at holde sig oppe. De bad sammen, ønskede Anna-Maria lykke, og de stod tappert op til mange interviews.

“At min datter stadig lever er et mirakel”, sagde mor Anne til bild.de søndagen efter.

Sammenholdet i Anna-Maria Zimmermanns familie har altid været stærkt, og efter ulykken blev det endnu stærkere.

Anna- Maria Zimmermann og kærlighed

Til Anna-Maria Zimmermanns familie hører naturligvis ikke kun far, mor og søskende. Med sin sang “Amore mio” synger hun om en ganske speciel person: sin kæreste. Hun har ikke kun sin familie ved sin side. Bryllup har de to dog ikke tid til endnu. De kan godt joke med det, men der ligger ingen planer om et bryllup lige nu og her. Selv om Anna-Maria Zimmermann godt kunne forstille sig engang at give ham sit ja.

Det ville være et lille bryllup, uden presse og tamtam. Anna-Maria Zimmermanns søster havde 150 gæster at fejre med. Det var skønt, men havde ikke noget intimitet over sig. Sådan vil sangerinden ikke have det. 

Anna-Maria Zimmermanns mor Anne, far Siegfried og søskende Timo og Tanja vil helt sikkert være med. De er trods alt hendes anker, hendes vej hjem.

anna-maria-zimmermann-4

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse