Anna-Maria Zimmermann „Sternstunden“ udkommer

Dette er blot en reminder om at Anne Maria Zimmermann´s udkommer i dag, og for dem som har forudbestilt den, de vil snart modtage den. Dem som ikke har forudbestilt kan i den kommende uge købe den i butikkerne, og mon ikke den også vil være at finde på hitlisterne.  Fans og radio stationer snakker allerede om den. Det er Anne Maria Zimmermanns trejde CD og der er med garanti en rigtig god  stemning. CD´en indholder fest og danse sange, men også de romantiske sange og den rolige sound. Anna Maria Zimmermann er bare et “all round” talent og det er ikke så overraskende . Hun er en af de få ex DSDS stjerner der har gjort den godt i schlager verden. Og det er selvom hun kun blev nr 6 i programmet.

“Den store stemme finder man i schlager” siger mange kunstner i branchen, og med Anna Maria Zimmermann passer disse ord helt og fuldt ud.  Selv om hendes kalender er fyldt op med turne, sammen med andre kunstner på schlager paraden, har hun tid til at komme med et nyt album, hun er en super woman med et multi talent.

Med “Sternstunden” får fans ikke falske forhåbninger. 13 stemnings fulde sange findes på det nye album. Sange som “Dich gibt es 1000 mal noch besser” og “Einfach angelacht” er sikre ørehænger du ikke kan glemme.

Anna Maria Zimmermann sternstunden

Kilde: schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER