Anna-Maria Zimmermann på turné

Anna-Maria Zimmermann står for elegance, finesse og dygtighed! Så suverænt bliver hun præsenteret på scenen, så kampklar at det manifesterer sig i det virkelige liv.

Den 25-årige har været på alles læber siden hendes gennembrud i 2007. Hendes styrke ligger i hendes stemme – i barndommen havde hun en optræden i et “Mini Playback Show” og modtog sangundervisning. Hun er også musikalsk talentfuld og i mange tilfælde spiller hun keyboard, klaver og fløjte.

I 2008 underskrev Anna-Maria Zimmermann sin pladekontrakt med Universal Music, i 2009 var hun under kontrakt med EMI. Hendes første studiealbum var klart et år senere med titlen “Einfach Anna!”. Siden 2008 har hun regelmæssigt givet koncert på party-øen Mallorca og gæster også diverse tv-shows på tysk tv.

Kilde: Anna-Maria Zimmermann Web
Kilde: Anna-Maria Zimmermann Web

Anna-Maria Zimmermann Tour 2015

Selvom Anna-Maria Zimmermann først starter sin turné i 2015, er der mange forestillinger og koncerter inden da. Det er blandt andet som en del af den store “Schlager Starparade” og “Schlagernächte”, at Anna-Maria Zimmermann igen rocker scenen, og herunder er hvor man kan se frem til at opleve hende:

  • 12. April 2015, „MDR1 Radio Sachsen Schlager-Starparade“ i Leipzig, kl. 14:30
  • 19. April 2015, „Schlager-Starparade“ i München, kl. 14:00
  • 25. April 2015, „WDR4 Schlagernacht des Jahres“ i Köln, kl. 18:00
  • 31. Mai 2015, „Schlager-Starparade“ i Hamburg, kl. 14:00
  • 13. Juni 2015, „Schlager-Starparade“ i Berlin, kl. 16:00

Hvornår Anna-Maria Zimmermann så tager på den egentlige soloturné i 2015, er endnu ikke kendt, men vi vil selvfølgelig holde dig informeret, når vi har mere information om dette.

En velsignelse i forklædning

Den dag, hvor alt ændrede sig, var den 24. oktober 2010. Nogle kalder det skæbne, andre ulykke. Faktisk så skal denne dag være særlig speciel: Anna-Maria Zimmermann, hendes manager og assistent, var på vej i helikopter til et diskotek i Nordrhein-Westfalen, hvor hun skulle deltage i Ballermann-Awarden. Pludselig styrtede helikopteren fra omkring ti meters højde. Anna-Maria Zimmermann pådrog sig livstruende indre kvæstelser og flere knoglebrud. Hun blev opereret, men førligheden i hendes venstre arm stod ikke til at redde, og hun er i dag lam i armen. Årsagen til styrtet var påvirket af flere årsager ifølge eksperter, herunder vejret.

Men hun kunne ikke lade det blive ved det, og vendte tilbage med koncerter i 2011. To år efter ulykken, udgav hun sangen “Leben”, og samme år udkom “Mit Dir”. Hendes album “Sternstunden” fulgte i 2014.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse