Anna-Maria Zimmermann: “Jeg var pille afhængig”

Den 24. oktober 2010 vil Anna-Maria Zimmermann aldrig glemme, da denne dag forandrede hendes liv ganske brat. Hun styrtede i en helikopter knap 10 meter ned, lå flere måneder på sygehuset og kæmpede for hendes liv. Siden 2011 har hun igen stået på scenen, vist hvilken stærk kvinde hun var blevet efter de svære måneder. Men længe bar hun rundt på en hemmelighed  – hendes smertestillende piller.

Kilde: annamariazimmermann.de
Kilde: annamariazimmermann.de

Antiepileptisk svære smerter

Som hun nu fortæller til BILD- avisen, tog hun i en årrække stærk smertestillende – også efter ulykken: “Efter styrtet var jeg i fem år, afhængig af piller. Jeg fik uudholdelig nervesmerter. Jeg tog hver dag 400 milligram. Det hjalp meget, men til sidst kunne jeg ikke stoppe med at tage dem. Jeg havde angst, at smerterne ville komme tilbage. Jeg blev afhængig”.

Først for tre uger siden sagde Anna-Maria Zimmermann fra til pillerne – af en bestemt grund: “Min læge sagde til mig, at jeg ikke kunne få sunde børn, så længe jeg tog pillerne”. I januar 2015 giftede Anna sig med sin store kærlighed Christian. Han var den, der efter ulykken sad på hendes seng, sammen gik de gennem tykt og tyndt. I et interview fortæller hun: ” Jeg sagde til mig selv, Wow, hvad den mand har investeret for mig og haft mange kræfter og sorger, var begyndelsen efter uheldet. Det var ikke en mulighed for ham at blive hjemme. Han var virkelig der altid”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER