Anna-Maria Zimmermann holder baby pause

Snart er tiden inde: Anna-Maria Zimmermann bliver mor i år. Hendes fans har i de seneste måneder været i stand til på Facebook, at følge hvordan hendes mave er vokset. Nu har sangerinden sagt farvel på scenen og vil holde barselsorlov og fortalte om et ægte “følelsesmæssigt kaos”.

Kilde: Anna-Maria Zimmermann Facebook

“Pause betyder ikke farvel”

Det er ikke let for den flittige sangerinde at sige farvel til scenen: “Jeg vil savne jer og scenen”, skriver den 28 årige på sin Facebook side. Efter 9 år på scenen, kan Anna-Maria Zimmermann, nyde den første længere pause. Men “pause betyder ikke farvel, men forventning” sangerinden fortsætter og fortæller, hvordan hun efter fødslen vil bringe familie og karrierer under et: “I weekenden optræde og i løbet af ugen vil jeg glæde mig over mit nye job: At være mor”, skriver hun. For at weekenderne skal klappe skal far, tante og bedstefar og bedstemor hjælpe”.

Familien vil også hjælpe, dermed kan Anna-Maria Zimmermann være på scenen efter fødslen. Det har Andrea Berg allerede bevist at dette koncept kan fungere. For schlager dronningen var ved fødslen af hendes datter Lena-Maria på et startpunkt på hendes karriere: “Jeg har altid ønsket at være sygeplejerske og kun lave musik i weekenden, så var jeg glad. Men siden hendes fødsel har jeg kun lavet musik”, fortalte Andrea Berg fornylig til “Express”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER