Anna-Maria Zimmermann: “Himmelblauen Augen”

Anna-Maria Zimmermann har forelsket sig, forelsket sig i byen af engle, Los Angeles. “Hvilken ung sangerinde drømmer ikke om, at arbejde på tværs af dammen, og samle inspiration?”, siger den fødte Gütersloherin om hendes tid i Los Angeles.

Anna-Maria Zimmermanns nye video

Især den himmelblå himle har vagt den musikalske fantasi hos den 28 årige. I overensstemmelse hedder hendes single som udkom d. 24 marts “HimmelbLAue Augen”, med stort LA. samt er også titlen på det nye album, som udkommer d. 19 maj.

 Nu er også den nye video til sangen udkommet, der naturligvis er optaget i Los Angeles. Men i løbet af optagelserne, skete der en lille hændelse. Anna-Maria Zimmermann kom den blonde model, som hun i videoen begynder en flirt med, lidt for tæt – i hvert fald for hendes ægtemand Christian.

Kærlighedsscene gik for vidt for ægtemanden

Kærlighedsscenen var tydeligvis for lang for hendes ægtemand. Og dette har nu konsekvenser. Anna-Maria Zimmermanns manager har sagt til “Bild”: Snart vil Anna og hendes mand Christian sammen beslutte, hvem der i hendes video skal have statist rollen”.

 Om Anna-Maria Zimmermanns mand har grund til at være jaloux, kan I bedst selv vurdere. Her er videoen til hendes nye Single “HimmelbLAu Augen”.

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER