Anna- Maria Zimmermann – en kort beskrivelse af hendes liv

Anna- Maria Zimmermanns liv er med sikkerhed præget af op og nedture, men som vi alle så ofte kan vi se i bakspejlet, så alt sker med en grund, også selv om vi først ser det meget senere i livet. Læs her alt om Anna- Maria Zimmermanns liv, DSDS og helikopterstyrtet.

Anna- Maria Zimmermanns liv begyndt den 14. december 1988 i Gütersloh, så hun er født i skyttens tegn. Hun har to ældre søstre. Sang har altid moret hende, og hun tog sangundervisning i en tidlig alder og spillede på både klaver og fløjte. Hendes naturlig hårfarve er brun, hendes øjne er grønne og hun er 180 cm høj. Hendes liv blev ændret helt da hun deltog i “Deutchland sucht den superstar” (DSDS) tilbage i 2005.

DSDS: Anna-Maria Zimmermann i „Deutschland sucht den Superstar – DSDS“

I 2005 forsøgte Anna- Maria Zimmermann sig ved DSDS, samme program som Beatrice Egli havde succes. Her og der forsøgte hun at begejstre med en schlager sang, og hun gik videre i udsendelsen, men fra schlager til “Superstar” var ikke nok.

Vi husker med glæde hendes engelsk sungne schlager som “I will survive” af Gloria Gaynor, “Walking om sunshine” af Katrina and the Waves eller “The Best” af Tina Turner, sange som alle blev fremført af hende i DSDS showet, hvor hun blev den 6. bedste ud af 30.000 ansøgere.

Da Anna – Maria Zimmermann skulle slutte i DSDS var det hårdt for hende. Det er vi sådan set glade for, for måske havde hendes karriere ellers ikke været så vellykket. Kan i huske hvem der vandt DSDS i 2005/2006? Eben.

Anna-Maria Zimmermann Privat

Sangerinden er meget nede på jorden, og tror ikke meget på det store medie vanvid. Hun er meget glad for sine fans, men hendes privat liv er ikke altid en stor lykke, og med hendes aktuelle sang “Amore mio” siger hun åbent, at hun tænker på sin ven.

Anna- Maria Zimmermann har i de sidste 5 år nydt at være sammen med ham og hun kan også godt forstille sig at være gift med ham. Til RTL har hun sagt, at de slet ikke har tid til at blive gift. Når dagen kommer, så …….

“Behøver jeg ingen tv, ingen presse. Det har jeg alt for ofte. Det er klart, at man beslutter det for sig selv, men jeg finder, man skal prøve, privatlivet, som man har også forbliver privat. Det er et stykke af sikkerhed i branchen”.

Mere ved vi ikke om Anna- Maria Zimmermanns ven og det er en god ting.

Anna- Maria Zimmermann – Uheld

Livet efterlader også ofte ar. Anna- Maria Zimmermann kan ikke snakke mere om dette emne og det er forståeligt nok at hun bliver irriteret, da hun efter ulykken den 24. oktober 2010 i en helikopter styrtede ned og fik de samme spørgsmål igen og igen. For at du ikke skal til møde med din stjerne, og stiller et nervepirrende spørgsmål. giver vi dig her info:

På den omtalte dato steg hun sammen med sin manager og en assistent ind i en helikopter. Hun var på vej til “Ballermann Award 2010”, der skulle hun modtage en pris. Men landingen i Altenbeken gik helt galt og så indtræf katastrofen, et styrt fra 10 meter! Anna- Maria Zimmermanns venstre arm har været lammet siden og det kunne være blevet meget værre.

Hun fik livsfarlige indre kvæstelser, knoglebrud og måtte har flere operationer. Det var slemt, men hun kæmpede sig tilbage til livet. En ny operation har dog bragt lidt liv i hendes venstre arm, alligevel skal hun bære en slynge og det bliver en “ulykkes arm” har hun udtalt på RTL.

Baggrunden for Anna- Maria Zimmermanns helikopter styrt er et resultat af uheldige omstændigheder i følge af rapporten. Den manglende kendskab fra piloten mener man er hovedårsagen. Den 51 årige blev dømt 10 måneder for uagtsom skade.

Flere uger lå hun på sygehuset, siden Juni 2011 har hun været tilbage på scene. Typisk for en kæmper,og  kun få uger efter udkom hun med en single: Anna- Maria Zimmermann – “Leben”.

Anna-Maria Zimmermann på Facebook

På Facebook er Anna- Maria Zimmermann meget aktiv, og hun har rundet de 32.000 fans (taget for August) og opdatere regelmæssigt sin side. Forfriskende nede på jorden og fortæller ærligt om hendes tanker, lader fans dele hendes hverdag, eller andre skræmmende øjeblikke.

Anna- Maria Zimmermann liv kort fortalt

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse