Anna-Maria Zimmermann “Bauchgefühl”

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

 

“Bauchgefühl” er ikke uden grund den nye titel på det nye album fra Anna-Maria Zimmermann. Fordi disse beslutninger får følelsen ud, og er ofte de rigtige, når det kommer til vigtige beslutninger i livet. Anna-Maria Zimmermann er som bekendt en dame med karakter, selv de hårde slag i livet kan man ikke se. Denne viljestyrke, hendes talent og hendes intuition gør, at hun kan gå den lige vej til succes. Det var hendes deltagelse i “DSDS” i tredje sæson i 2006, hvor hun var Dieter Bohlen ynglings og i slutningen endte hun på en sjette plads. Der var en tid hvor hun arbejdede som backstage reporter for RTL EXCLUSIV og hendes lidenskab for at være vært blev opdaget. Den 26 årige er gift med sin partner gennem mange år Christian. “Jeg har i livet lært, at stole mere på min mavefornemmelse“,  forklare Anna-Maria Zimmermann om album titlen. “Man må lære at lege med denne følelse, for at tage den alvorligt. i sidste ende har min mavefornemmelse aldrig taget fejl og har altid ført til succesens spor“.

Også musikalsk gør Anna-Maria Zimmermann sine ting. Hun har fra starten blandet flere Schlager elementer med ung og frisk poppet klang. Hun udviklede sig med en individuel stil, som kom til Schlagerfans. Hun har vundet flere store priser og med albummet “Sternestunden” opnåede hun en placering i top 30 på den ´Tyske Media Control” hitliste. Også på det nye album “Bauchgefühl” findes der pop, Schlager og party lyd, der er sørget for frisk danse følelser og festlig god stemning.

“Mit kreative team og den kendte Schlager producent Mike Rötgens forstår som altid, at bringe mine musikalske ideer og min personlighed ind i sangene”, siger den sympatiske sangerinde fra Westfälischen Gütersloh. “Sangene er lavet i direkte samråd med mig”.

Som eksempel på dette er det nye album fyldt med stemning lige som den første single “Du hast mir so den Kopf verdreht”. Svært forelsket og med de legendariske sommerfugle i maven, går nummeret med fuldkraft og straks synger man med på omkvæd som går direkte i ørene. Bassen pumper, trommer hamre, i den klassiske danse beat, indrammet i moderne klub lyd. Denne sang passer ind i den geniale musik række fra Zimmermanns lyd. Sådanne lyder moderne Schlager hits – Schlager verden vil elske titlen.

Sangen “Ein Sommer in Paris” er en frisk Disko Fox danse lyd og fransk Musetta lyde. Kærligheds byen Paris er midtpunktet for et kælen udseende. Hvem ønsker ikke bare en gang, at sværme i byen Pris. Sangen er en ægte kærlighedssang med smukke billeder. Den sympatiske sangerinde giver endnu en sang “Atemzug” med disko lyd. Ledsagende af et Beat og smagsfulde synthesizer lyd, fra begyndelsen går sangen lige i benene. Sangen handler om  den eneste sande kærlighed og vilje til, at hvert åndedræt kun er for den elskede person. Dygtig brugt danse elementer, sætter meget energi fri.

Også sangen “Die Zeit” vil også garantere Schlager fans på dansegulvet. Teksten handler den om den vidunderlig følelse om at være forelsket og kærlighed ved første blik. Et fælles tema for Schlager, men altid et skønt tema. En anden party sang i ekstra klasse er “Auf gute Freundschaft”. Med pumpende rytmer, moderne pop lyd og et iørefaldende omkvæd, handler om uforglemmelige festlige nætter med bedste venner og dermed de uforglemmelige øjeblikke, der gør livet værd at leve, for hvad er det værd hvis ikke man har nogen at fejre og nyde livet med.

Den poppede utempo nummer “Hallo Welt” sparker og er en ægte fuldtræffer. Rockede og forstærket guitar lyd giver den nødvendig power. Positive Anna-Maria Zimmermann synger om glad ny begyndelse og fjerner alle de gamle bekymringer. Nogen gange – synes det – at man skal genstarte og se positiv ind i fremtiden. Men mener du at “Bauchegefühl” udelukkende er fest sange, tager du fejl. Der er bestemt lagt vægt på muntre livsbekræftende sange. Men Anna-Maria Zimmermann er og bliver en mester i klassiske følelses fulde ballader “Seit dem ich weiss” er en sådanne sang, hvor hendes stemme giver gåsehud. Indholdet er stærkt og meningsfuld, sangen handler om den dybe og ubetinget tillid til en mand, hvilket kun er muligt igennem en oprigtig kærlighed. Linjer som “ich bin ins Leben verliebt, seitdem ich weiß, dass es dich gibt” (Jeg er forelsket i livet, da jeg ved du eksistere) føre til sangens kerne, som i sin følelsesmæssigt intensitet er et højdepunkt på albummet.

Anna-Maria Zimmermann præsentere med “Bauchgefühl” en moderne pop- og Schlager album. Sang for sang mærker man livslysten hos sangerinden. Der følger godt humør med, uden man mister den dybe mening. Det er en fornøjelse og en forfriskende Schlager af populære hits. Der er ingen tvivl om at Anna-Maria Zimmermann har ramt plet på sin mavefornemmelse.

Det skal du læse